Followers

CMAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Monday 19 May 2014

13:05:2014


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation


 Sheldan Nidle -- 13:05:2014

2 Lamat, 11 Moan, 10 Caban

Selamat Jalwa! (Sonsuza dek neşe içinde olun!) Size daha çok iyi haberlerle geldik! Kaçınılmaz olanı ısrarla geciktirmiş olanlar geri dönülemez bir noktaya erişmektedirler. Onların yenilgisi gerçekleşmekte, çünkü dünyalı ortaklarımızdan adanmış bir grup bu alçakça saçmalığın artık devam etmesine izin vermeyi reddettiler. Şimdi özgürlüğünüzü kazanmanıza ve yeni bilgi, bilgelik ve teknolojinin kapılarını açacak olan harikaların tadını çıkarmanıza izin verecek önlemler yürürlüktedir. Bu olaylar her şeyin sadece başlangıcıdır.  Her biriniz bu realite ortaya çıktıkça yükselecek olan özelliklere ve enerjilere sahipsiniz. Yaklaşan yeni yönetim ve ortaya çıkan yeni finansal sistem bilinçliliğinizdeki sürekli hızlanan gelişme için temel sağlayacaktır. Uzun zaman önce, Atlantis dalgaların altında kaldığı için, size geçici üstatlar verildi. Bunlar Anunnaki idi. Onlar küçük bir grubu sizin üzerinizde bir sınıf olması için gerekli araçları oluşturdular. Bu şimdi sona ermektedir. Yeni bir realite şekillenmektedir. Bu dünyalı destekçilerin gücünü yok ediyor ve herkese verilmiş olan ilahi özgürlüğü size veriyor.


Bu dönüşüm bizim fiziksel varlığımızı gerekli kılacak bir şeydir. Bu değişimlerin son kısmının size açıklanması gerekir ve size rehber olmak üzere atanmış biriyle derin bir ilişkiye gerek duyuyorsunuz. Tanrı sizinle kolayca etkileşim kurabileceğimiz ve sizi son bir dizi dönüşümlere hazırlayabileceğimiz bir süreci şekillendirdi. Önceden, kısa zamanda meydana gelecek şey için sizi fiziksel olarak hazırlamak için cennetsi beden koruyucularınız tarafından yapılacak değişiklikleri kısaca tasvir ettik. Bu değişikliklerin boyutunun farkına vardıkça, devam eden şeyi uygun şekilde açıklayabilen birilerine ihtiyacınız var. Bu değişimler sadece fiziksel değil. Onlar zihinsel, duygusal ve ruhsal yönleri de kapsar. Bu unsurların her birinin tam bilinçlilik adı verilen bir büyük parça halinde bütünleşilmesi için gereklidir. Bunu anlıyoruz, çünkü her gün bu bütünlük içinde yaşıyoruz. Yine de, bu çok gerekli dönüşümde sizi desteklemek için Tanrı tarafından bize verilen özel bir programı kullanmaktayız

Kullanacağınız özel Işık Odaları mucizevi bir şekilde yaşayan araçlardır. Üç günlük zamanda, sizi sınırlı bilinçlilikten tam bilinçliliğe çevirebilirler. Bu sürecin başarılması Yükselmiş Üstatlarınızın birçok ömrüne mal olmuştur. Bunun için son adım onların mevcut ölümsüzlüğüne dönüşmelerine imkan vermiş olan çok özel bir seremoniydi. Zaman geldiğinde bu hediyeyi alın ve sadece genetiğiniz için değil, aynı zamanda sizin ilahi Varlığınızla özel bağlantılarınız için yapılmakta olan şey için Tanrı’ya şükredin.  Işık odalarında zamanınızı geçirdiğinizde, tam bilinçliliğin ilahi normlarında hızlı bir yetiştirme sürecine başlamaya hazır olursunuz. O anda, yeni bir yıldız ülkesini yaratmak için gerekli araçları oluşturmak için İç Dünyalı kuzenlerinizle bir araya gelmeye de hazır olursunuz. Şimdi, önceden oldukları şeyin bir parçası olan gezegenler sizi kuşatıyor. Bu dünyalar iç ve dış alemlerini kaplayan çeşitli eko sistemle dolu olacakları yeni bir çevreye hazırlanmaktadırlar.

Bu yeni yıldız ülkesi binlerce yakın galaksiyi kapsayacak olan konferanslar için bu galaksideki merkez noktası olacaktır. Yakın galaksilerin sonsuz yaşam formlarına ve yeni ve harika teknolojilere ev sahipliği yapacaksınız. Yaratıcı duyarlı/duygulu yaşamı fizikselliğe yayıyor. Bizim misyonumuz bu yaşamı keşfetmek ve onunla etkileşim içinde olmaktır. Burada akacak olan ilahi sevgi ve Işık milyonlarca yıldır bu galaksinin her yerinde dolaştıktan sonra, Gaia’nın tüm diğerlerinin üzerinde bu gezegen sitemini seçmesinin nedenidir. Tanrı bu güneş sistemini bir ilave eon süresince işgallerden korumuştur. İlk olarak 2 milyon yıl önce bu galaksinin bu benzersiz bölümünü kolonileştirdik. Bu koloni karanlık tarafından yakıp yıkıldı ve bir dizi izleyen koşullarda, yaklaşık 900 bin yıl önce yine kolonileşmemize izin verildi. Siz kesinlikle, bu tarihin evlatlarısınız. Karanlıktaki zamanınız sona eriyor. Sizi gözlemek ve tam bilinçliliğe dönüşümünüzün planlandığı gibi meydana gelmesinden emin olmak için geliyoruz!  

Namaste! Biz sizin Yükselmiş Üstatlarınızız! Bu günde sizinle konuşacak birçok ilginç şeyle geldik. Yeni bir finansal sistemi yaratmadaki ilk adımlar atılmıştır. Büyük çaplı para sisteminin yeniden değerlendirilmesi yürürlüktedir. Bu bitirildiği zaman, yeni bir küresel altına dayalı para sisteminin görünür hale gelmesine yolu hazırlayacaktır. Bu operasyon yeni ve daha saydam bankacılık düzenlemeleriyle birlikte, eski, yozlaşmış iş yapma yöntemlerinin hızla ortadan kalkacağının başka bir işaretidir. Onun yerini Tanrı’nın sunmaya hazır hale getirdiği küresel bir bollukla uyumlu olan bir sistem alacaktır. Bunu mümkün kılmaya yardım eden Ruh dünyasındaki herkese şükran duyuyoruz ve teşekkür ediyoruz. Dualarımız karşılık bulmaktadır. Dünya gezegeninde hızla ortaya çıkmakta olan kutsal bir yaşam tarzının ve ilahi kurtuluşun müjdeleri vardır. Bu yeni tarz galaktik insan ailemizle büyük bir ruhsal birleşmeye yol açacaktır.

Karanlık ve onun destekçilerinin alçak tuzaklarının sürmüş olduğu bir yaşam çizgisinin koruyucularıyız. Başardığınız ve kutladığınız şeye bakın! Bu realieyi Işığa dönüştürecek ve ortaya çıkaracak olan pek çok olay yürürlüktedir. Bu uçurumdaki yaşam zamanından sonra gelen yaşam zamanı ve iyiyi artırmak ve karanlığın büyük zaferini önlemek için ilahi merhametinizi kullandığınızdan dolayı kutsanıyorsunuz. Vazgeçmek ve kaçınılmazı ilan etmek zorunda olan birçok karanlık bireylerin son duruşuyla dolu bir yolu alt etmektesiniz. Böyle oldukça, bu alemi kuşatan büyük bir Işık daha fazla parlayarak büyür. Tanrı’nın sonsuz kutsamalarından yayılan Sevgi Dünya gezegeninin daha derinlerine iner. Bu alemin şifası gerçekten başladı. Yeni bir kutsal yol açılmakta, çünkü karanlık nihayet olanları kavramaya başlıyor.

Baştan beri ilahi misyonumuz bu alemi ve onun insanlarını kutsamak olmuştur, çünkü Onla gelişmeye ve Işığın gücünün tekrar farkına varmaya başladılar. Birçok ruh üstün bir merhamet durumuna erişmiş ve Tanrı ile bir olmuştur. Bu büyük onuru yaşadığımız zaman bize verilen bu muhteşem dönüşümün Üstatları olduk. Biz sadece acılarınızı hafifletmek ve Yüceler Yücesi tarafından size verilen çok muhteşem kader için şimdi sizi hazırlamak için hizmet ediyoruz. Bu kaderin yapısını ve ne kadar çok inanılmaz bir yolculuğa hazırlanmakta olduğunuzu kimse gözünde canlandıramaz. Tam bilinçlilik fiziksel ile ruhsal olanın tamamen birleştiği bir durumdur. Bu mucizevi anda, şifa bulursunuz ve Tanrı’nın ordusunun tam bir üyesi olursunuz. İlahi hizmet yolundasınız ve dünyayı bütünüyle yeni bir Işık içinde görürsünüz!

Bugün meydana gelen ve bütünüyle yeni bir realitenin doğuşuna hazırlayan şeyler hakkında sizi aydınlatma misyonuna devam ettik. Bu alemde atalarınızla karşılaşacak ve galaktik insanlığın mükemmelliği ile buluşacaksınız! Kısaca, yolculuğunuz sona erecek ve hemcinslerinizle yenisine başlayacaksınız. Bilin ki, Sevgili Bireyler Tanrı’nın sonu gelmeyen bolluğu ve hesapsız kaynakları gerçekte sizindir! Öyle de olsun! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirius dilinde Bir Olun! ve Neşeli Olun!)



 Çeviri: Bdost 

No comments:

Post a Comment

ch

Sheldan Nidle Free Webinar