Followers

CMAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Monday 5 January 2015

Turkish -- Sheldan Nidle 23:12:2014

Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation


Sheldan Nidle --  23:12:2014
5 Eb, 10 Mol, 11 Ik

Selamat Balik! Bugün de iyi haberlerle geldik! Şükranlarınız ilerlemeye devam ediyor. Fonları dağıtımını uzun zamandır geciktirmiş olanlar tutuklandı ya da tutuklanma tehdidi altında. Benzersiz bir dağıtım sistemi denenmiş ve başarılı olacağı görülmüştür. Bu Gregoryan yılın sonunda, pek çoğunuz bu nimetleri alacaksınız. Bizimle işbirliği yaptığı için Dünya Anaya teşekkür etmek istiyoruz. Önemlidir ki, artık, olumlu bir şeylerin yapılması gerekiyor. Şimdiki zaman, bunu yapmak için doğru zamandır. Geçen yıl gerçekte güç sahibi olanların ne kadar hilekar olduklarını gördük. Bu gerçeğe göre, birçok şey yapılacak. Dünyalı müttefiklerimizi bu hilekarlardan sizin nimetlerinizi kurtarmak için bir dizi programı uygulamak için yetiştirdik. Temsilcilerimiz tarafından bu fiili yönetimlerle bir dizi toplantı yaparak müttefiklerimizin tutuklamaları yapabileceği ve belirli büyük bankaların politikalarını değiştirebileceği bir atmosfer oluşturduk. Bu yeni politikalar size söylediğimiz gibi uygulanma sürecindedir. Biz gerçekten büyük ölçekli tutuklamaları ve hatta bunu kısa bir zaman sonra izleyecek olan NESARA’nın yerleştirilmesini bekliyoruz.

Gregoryan 2014 yılının sonuna gelirken, bir yol ayrımındayız. Dünyalı müttefiklerimiz nihayet karanlık kabal üzerindeki mevcut avantajlarını kullanmaya hazır görünüyor. Gelecek Gregoryan yılın başlangıcında, Işığın güçlerinin tutuklamaya başlayacağını ve karanlığı güç pozisyonundan alacağını vadediyoruz Bu sürecin gelmesi uzun sürdü. Karanlık ve onun destekçileri yeryüzü topluluklarını yaklaşık 13 bin yıldır gözetimi altında tutmuştu. Özgürlüğe ve bolluğa dayalı yeni bir küresel toplumu kurmaya başlayacaksınız. Bu durum, uzun zamandır geciktiğini düşündüğünüz dünya çapındaki ifşaata yol açacak. Rehberlerimiz o zaman inebilir ve üzerinde yaşadığınız Gaia ve onun ekosistemlerini onurlandıran sorumlulukları kabul etmeye hazır olan bir toplum oluşturmak için sizi yetiştirmeye başlayabilir. Böyle bir toplum içinde doğduğunuz karanlık boyuttan tam bilinçli olduğunuz boyuta hoş bir geçiş olabilir.  Aynı zamanda, kendiniz ve Agartha alemi arasında tam bir buluşma ve birleşmeyi tamamlayabileceğiniz anlamına gelir.

Tanrı tarafından sizi atalarınızla ve tam bilinçlilikle yeniden bağlamak için yapılan bu operasyon başlangıçta beklendiğinden daha uzun zaman almıştır. Sizin yılınızla yirmi yıldır kitlelerinizin arasında olduk. Tanrı izlememiz için çok kesin emirler verdi. Yıllardır, kademeli olarak bu emirlerin birçoğunu tamamladık ve daha esnek bir dizi eylemi izlememiz söylendi.   Bunları yaptık, hatta yapılacak olan şeyin farkında olduk. Aynı zamanda, Tanrı sizin fiziksel özünüzü değiştirmek olan ilahi programına devam etti. Bu prosedür hızla daha doğrudan bir müdahalenin gerekli olduğu bir noktaya erişmektedir. Artık çeşitli tıbbi gözleme takımlarınıza verilen direktifleri sürekli olarak değiştirmekteyiz. Şimdi, Tanrı’nın, onun beden koruyucuları yoluyla başarmakta olduğu değişimin derecesini her gece kaydediyor ve düzenliyoruz. Bu değişiklikler sizi kademeli olarak tam bilinçliliğe geri dönüşünüze hazırlamaktadır. Size bu çeşitli değişikliklerin yaklaşık olarak doğduğunuz zamandakilere göre %40 oranında gerçekleşmiş olduğunu söyleyebiliriz.

Bu fiziksel değişikliler duygusal ve zihinsel bedenlerinizin dönüşümüyle yansıtılır. Tıbbi bilimleriniz sizin fiziksel, duygusal ve zihinsel bedenlerinizin birbiriyle bağlantılı olduğunu keşfetmenin sadece başlangıcındadır. Aynı zamanda, bu karşılıklı bağlantıların nasıl işlediğini de öğrenmeye başlamaktadırlar. Yaşam aslında çok karmaşık bir süreçtir. Tam bilinçliliğe ilerledikçe, bu üç beden katmanları sizin biliminizin hayal edebileceğinden çok daha derin bir temelde bir araya gelir! Biz bu bağlantıların açıldığını ve birbiriyle daha açık bir şekilde konuşmaya başlandığını görmekteyiz. Sizi gözlemekte olduğumuz zaman, birçoğunuz tarafından canlı rüyalarda ve ani hislerde büyük bir artışta bu görülebilir. Bu operasyon bize sizin birçok realitelerde aynı anda var olduğunuzun daha fazla farkında olduğunuzu gösterir. Bu artan farkındalık düzeylerinizin bir parçasıdır. Bu olgu, farkındalık arttıkça daha da artacaktır. Kısa zamanda bizim gelişimize ve mentorlarımızla etkileşime hazırlanacaksınız.  

Namaste! Biz sizin Yükselmiş Üstatlarınızız! Size nimetlerle geldik ve sizden bu yeni yılın başında bizimle birlikte dua etmenizi ve şimdi sizin meşgul olduğunuz fiziksel alemde ve kalplerimizde şekillenmekte olan dünyayı canlandırmanızı rica ediyoruz. Çok güçlü olan ruhunuzu bu ilahi etkiye açmaya hazır olun. Tanrı tarafından yeni bir alemdeki yaşam için şekillendirilmekte olan çok güçlü bir kolektifsiniz. Bu büyük revizyonu şimdi bizim arkadaşlarımızın yapmakta olduğu şey için olumlamalarınızı göstermek için kullanın. Bu değişimlerin ilk büyük kısmı yeni yılın başında dışa vurulacaktır.  Enerjinizi iyi için güçlü bir yönlendirme olmakta olan şeye yöneltin. Işık karanlığın yöntemlerini dönüştürmek ve bu realiteyi yenisiyle değiştirmek için bir araya gelmenize imkan vermeye bağlanmıştır. Ruh ve uzaydaki arkadaşlarımız ve ailemiz arkadaşlarımıza yardım etmek ve özgürlük ve bolluk için yolu hazırlamak için çok şey yapmıştır.

Yeni Siz büyük gücünü yeniden kazanmış olan çok muhteşem bir varlık olacaktır ve Gaia’ya ve onun çeşitli ekosistemlerine yardım etmeye hazırdır. Gaia’yı dönüştürmek ve özellikle de onun yüzeyini 900 bin yıl önce sizi ilk karşıladığı ilk haline döndürmek için yeteneklerinizi kullanmaya hazırlanacaksınız. Bu dünya her gün gördüğünüz dünyadan çok farklıydı. Onun ormanlarını, göllerini ve nehirlerini yeniden düzenleyeceksiniz. Onun okyanuslarını ve havasını uzun zaman önce sizi karşılamış olan ilkel doğaya geri döndüreceksiniz. Biz sizin olacağınız şeyden dolayı çok kıvançlıyız. Biz Agartha olan güzelliği bizzat görmüştük. Bu büyük enerji sizin tarafınızdan yeniden düzenlenecektir. Bu büyük işlerde size nezaret edecek ve yardım edeceğiz. Bu değişikliklerle, Gaia önceden bildiği güzelliğe geri dönecek. Ayrıca, dört su dünyasına yayılacak ve harika bir yeni yıldız ülkesini kuracaksınız.  

Bu nedenle, Işığa geri dönüşünüze damga vuracak olan yeni bir çağın eşiğindesiniz. Tanrı Bu zamanı biz uzun zaman önce müjdeledi. Bu geçişi başarılı kılmada sizi desteklemek için bizi imtiyazlı kıldı. Özellikle Batı’da geçen 300 yıl, Ruhsal alanda büyük bir ruhsal gelişmeye sahne olmuştur.  Doğu, Batı’nın büyük baskısına rağmen, bu yeniçağın kıvılcımı olacak olan unsurları içinde kalmıştır. Çeşitli dini felsefelerinizin gerçek kökenlerini öğrendikçe, Sevgi ve Işığın onlar içinde nasıl hala parladığını keşfedeceksiniz. Sevgiyle sizi bir araya getirecek olan birçok şeyi öğrenmenizde size yardımcı olmayı istiyoruz.  Bu sizin tüm yaşamla bir oluşunuzu keşfedeceğiniz tam bilinçliliğin bu harika topluluğu içindedir. Bu toplum diğer büyük ruhsal Varlıklarla birleşeceğiniz ve yeni yıldız ülkesini mümkün kılacağınız şeydir.

Bugün, bu dünyada nelerin olduğuna dair haftalık raporumuza devam ettik. Yakında, Galaktik Federasyon ve Agarthalılar sizinle bir araya gelecek ve birlikte Tanrı’nın nimetleriyle yeni bir yıldız ülkesini biçimlendireceksiniz. Bu sizin büyük kaderinizi yaratmanızla olacak büyük bir yaratımdır! Bilin ki Sevgili Bireyler, Tanrı’nın sonu gelmeyen bolluğu ve hesapsız kaynakları gerçekte sizindir! Öyle de olsun! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirius dilinde Bir Olun! Neşe içinde olun!)

Website: 
Planetary Activation Organization 


 Çeviri: Bdost 

No comments:

Post a Comment

ch

Sheldan Nidle Free Webinar