Followers

CMAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Tuesday 27 December 2011

27.12.2011




6 Imix, 14 Mol, 8 Manik


Dratzo! Dönüyoruz! Dokuz ay önce ciddi olarak başlayan süreç kaçınılmaz çözülüşe doğru ilerlemeye devam ediyor ve Dünyalı müttefiklerimiz Kont St. Germain’in Dünya Birliği için son kaynak yaratma emirlerini sağlamaya yakındırlar. Bildiğiniz gibi, kaynak yıllık olarak Noel arifesinde (24 aralık) kapanır ve bu tarih pazar gününe gelmezse de Noel’den sonra (26 aralık) yeniden açılır. Bu yıl fonlar gelecek gün açılır! Avrupa’daki Dünyalı müttefikler ileriye gitmek için başlangıç izinlerinin çıkmasından dolayı çok mutludurlar. Sonraki adım gerçek kaynak sağlama sertifikasını almayı kapsar. Bu kazanıldığında, güvenilir kişiler/vekiller imzalayabilir ve varlık dağıtımlarından sorumlu olanlar detaylı prosedürleri başlatabilirler. Bu faaliyetleri yakından gözlemekteyiz ve bir engel olmaksızın devam ettiklerini görmek istiyoruz. Müttefiklerimiz, yaklaşan hükümet dönüşümlerinde yer alacak olanlarla bağlantı kurdular ve onlara güvenilir duyuru yayınlarının son hallerini oturtmalarını söylediler. Ayrıca biz de, işleri yeni hükümetleri korumak olacak çeşitli personeli hazırlamaktayız.


Yeni hükümet görevleri öncelik sırasına göre şunlardır: yeni finansal sistemi kapsayan yeni koruyucu hükümetlerin kurulmasıyla eş zamanlı olarak, yeni varlıkların paylaşımı; ve birkaç hafta içinde ifşaata yol gösterecek olan birçok programın idaresi. Biz bunların meydana gelmesinin uzun zaman almayacağına inanıyoruz. Aynı zamanda tüm duyuru yayınlarının kusursuz şekilde yapılması için gerekli iletişim sistemlerini kurmakla da meşgulüz. Ek olarak, yalnız olmadığınızı şüphe götürmeyecek yeterli delili size vermek için, filomuz uzayınızdaki görünme düzeyini her gün biraz daha arttırmaktadır. Bu faaliyet bile tek başına eski yollarını sürdürmek isteyenlerin başarısızlığa mahkum olmalarını sağlar. Karanlık güçler, onlara gün be gün böyle bir kaçış planının tarafımızca engelleneceğini hatırlatmamıza rağmen hala, giderek derinleşen çıkmazlarından bir çıkış yolu bulmaya niyetleniyorlar. Bu 3. Dünya savaşını başlatmak için bir “olay” yaratmanın dehşet verici senaryosunu da kapsar. Tanrı ve biz artık nükleer bir seçeneğe izin vermiyoruz!


Karanlığın birincil amacı bu dünya savaşı senaryosudur. İster Ortadoğu’da ister Uzakdoğu’da olsun, nerede başlayacağı onlar önemli değil. Onlar kolayca büyük olaylara dönüşebilecek olan çeşitli unsurları harekete geçirirler, ancak bu direnç sonuç getirmeyecek. Karanlık kabalı hala desteklemeye devam eden hükümetleri ve onların uluslararası entrikalarını çok yakından gözlüyoruz. Onlar savaş çıkarmada ısrar etseler de bu bizim için kabul edilemez. Biz küresel bir savaşı başlatmak için kasti olarak sahnelenen bu olayların gerçekten basitçe, ve kesin olarak kabul edilemez olduğu konusunda onları defalarca uyardık. Ancak bu sürekli uyarılara rağmen, onların saldırgan manevraları artmaya devam ediyor. Kısaca, bu cehennem gibi sıcak temas noktalarını tamamen durdurmaya yetecek karışıklıklar çıkarmayı düşünüyoruz. Birçok dünya lideri sahnenin arkasında çeşitli kışkırtıcı olayları alevlendirirken, kamuoyuna başka birşey söyler. Bunların da daha başlangıçta önü alınacak.


Filomuz gerektiğinde ortaya çıkmak için stratejik yerlere çoklu savunma gemilerini konuşlandırdı. Gözlediğimiz bu tehditler, mevcut realiteniz daha çok yükselip daha kırılgan hale geldikçe, olası tahriklerin Dünya’nıza etkisini büyük ölçüde azaltmak için araçlar haline geliyor. Eş zamanlı olarak yeni realite şebekeleriniz yavaşça ortaya çıkıyor. Bu enerjilerin etkileri hala tamamen incedir ve tahmin edileceği gibi, karanlık güçleriniz onları bozmaya çalışmakla meşguller. Onları bilgilendirdiğimiz gibi, sizi de bilgilendirelim: bu şebekeler yeni bir realiteyi kurmaktadırlar; bu kesintisiz sürecektir. Tanrı bunun için bir program yaptı ve biz de tam bilince dönüşünüzü tamamlamak için ilahi bir yetki aldık. Karanlık belirli bir noktaya kadar etrafta yaranmaya çalışabilir, dalkavukluk edebilir ve o zaman bizim seçeneklerimiz basittir: onların müdahalelerini tamamen yok etmek. Tam bilince dönüşümünüzde yer alan şeyi tartışmak ve açıklamak için size yeterince zaman verilecek. O zaman neşe içinde, İçteki Gizli Dünya’ya taşınacaksınız ve Işık tarafından gerçek varlığınıza dönüştürüleceksiniz!


Namaste! Biz sizin Yükselmiş Üstatlarınızız! Yılın bu zamanı birçok kişi için kendilerine ve sevdiklerine ruhsal bir şekilde, geçen yılın nasıl olduğunu, kendileri ve sevdiklerinde hangi gelişmelerin olduğunu değerlendirerek baktıkları zamandır. Benzer şekilde, biz de bu zamanı insanlığın ruhsal olarak nasıl ilerlediğini gözden geçirmek ve tam bilinç realitesine ilişkin ortak amacımıza dikkat çekmek üzere neye ihtiyaç olduğunu değerlendirmek için geçiriyoruz. Çok fazla ilerlemenin olduğunu görüyoruz! Üstesinden gelmemiz için sonraki adım kesinlikle, karanlık tarafından sürdürülen engelleri kaldırmaktır. Sizin güvenilmez Dünya’nıza rağmen, Dünyalı ortaklarımızı başarının eşiğine doğru harekete geçirdik. Şimdi, bolluk fonlarınızın zamanında dağıtılmasını sağlamak için ilahi desteğe ihtiyacımız var. Ruhsal ve uzay ailelerimiz Tanrı’nın isteğine uygun harekete hazırlar. Böylece bir çok kutsal mucizenin ortaya çıkması için zaman geliyor.


Tarihimizde bu an gerçekten değerli olacaktır. En utanç verici hedef için karanlık kabalın programını tümüyle gördük! Onların amacı korkunç ve gerçekte iğrençtir. Bu şeytani vizyon ruhsal ve uzay ailemizin kutsal faaliyetleriyle sürgün edilecektir. Bizim kendi katkımız yakında bitecektir. Bu mevcut çatırdayan realiteye son vermek için görevi şeref ve sevinçle, kitlesel olarak ve süratle müdahil olmaya hazır olan bazı harika Varlıklara devredeceğiz. Bu realitenin yerine, amaçlarımızı tümüyle başarabileceğimiz ve büyük ailemize hoş geldiniz diyebileceğimiz daha iyi bir Dünya ortaya çıkacak. Bu aile sonunda, Gaia’nın insanlarıyla her bakımdan daha iyi olmasını sağlayacaktır. Gaia’nın her parçası yenilenecek ve önceki saf durumuna döndürülecektir. Biz, Yükselmiş Üstatlar bunu hoşnutlukla karşılıyoruz ve sizi tümüyle açık olarak selamlamayı dört gözle bekliyoruz.


İlahi plânda ve Dünya’da çınlayacak olan kutlama çok muhteşem olacaktır! Sonunda da siz, tam bilinci tamamen yaşayarak, fizikselliğin ve ilahi plânın engin alanlarıyla tamamen bir olacaksınız. Binlerce yıl önce, şimdi meydana gelecek olan şey dikkatli bir şekilde planlandı ve daha sonra Yaratıcı’nın ilahi plânının adanmış ortaya çıkarıcıları tarafından gerçekleştirildi. Ve birçok defalar ifade ettiğimiz gibi, bu sizi karanlığın sonu gelmez hengamesinden kurtaracak ve sizi Işıkla yeniden bağlayacak. Şimdi tamamlama zamanıdır ve bu, hepimiz için kutlamalardan biri olacak. Daha önemlisi, tarafımızdan keyifle hatırlanacak, kutsal ve en önemli anlardan biri olacak. Gaia da kendi varlığının doğal durumunun keyfini sürmeyi planlıyor. Hepinize şükranlar! Ekta Cresos! (Sevgi ve Işık!)


Bugün, fizikselliğin bu kısmında insanlığa gelmekte olan değişikliklerle ilgili iletişimimize devam ettik. Büyük ve coşkulu değişimin meydana geleceği bir noktadayız. Bu realite nihayet Lord Surea ve bu evrenin ilahi planı tarafından yürütülecek kutsal dönüşümleri kabul etmeye hazırdır. Bilin ki sevgili dostlar, Tanrı’nın sonu gelmeyen bolluğu ve sınırsız kaynakları gerçekte sizindir! Öyledir! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirius dilinde bir olun ve neşe içinde olun!)


Website: Planetary Activation Organization 
   
 
Translation: DBost / Emreskopi 
emreskopi.blogspot.com
                                                


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Sheldan Nidle’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to
or
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


      

Originals and translations of Galactic Messages available at



No comments:

Post a Comment

ch

Sheldan Nidle Free Webinar