Followers

CMAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Tuesday 31 January 2012

31.1.2012




2 Cib, 9 Yax, 8 Manik


Dratzo! Döndük! Gaia’nın gizli kutsal topluluklarından olan müttefiklerimiz ve Dünyalı müttefiklerimiz sonuçları almaya devam ediyorlar. Dünyalı müttefiklerimizin büyük banka kartellerine yasal bir taleple baskı yapma zamanı geldi. Bu, kartellerin açıklanmayan hesap defterlerinde kamudan gizli, büyük miktarlardaki birikmiş borçlarını gizlemeleriyle ilgilidir. Bu büyük meblağlar şimdi ortaya dökülmelidir. Bu eylem bu beceriksiz kurumları iflasa zorlayabilir ve yeni küresel bankacılık sisteminizin uygulamasını çıkmaza sokmuş olan tüm mevcut ikilemlere bir son verebilir. Gizli kutsal topluluklar Dünya’nızı değerli metal finans sistemine hızlı bir şekilde geçirmek için ihtiyaç duyulan miktara karşılık gelen kaynaklara sahiptirler. Bu gizli kaynaklar güvenli bir şekilde gezegenin etrafındaki depolarda saklanır. Yükselmiş Üstatlar bunu karanlık kabalın gölgede kaldığı ve eskisinin enkazından yeni bir realite çıkacağı zaman düşünmekteler. Biz yalnızca bu ilahi girişime destek olmak için buradayız.


Karanlık, sahip olduğu hesapsız borçlarını açıklama anına yaklaştıkça, filolarımız ve personelimiz Onların panik içinde bocaladığını gözlemekteyiz. Yüzyıllardır karanlık tarafından kurulan sistem, sonunda sorun kaynağı olmuştur. Arka odadaki gizli kitaplar artık gerçeğin göz kamaştırıcı ışığından saklanamaz ve devasa meblağların yalnızca doğru değil, aynı zamanda düpedüz savunulamaz olduğunu itiraf etmenin ve onları halka açıklamanın tam zamanıdır. Bu borç karanlığın doymaz açgözlülüğüne bir vasiyetnamedir, ancak mutlu bir şekilde, bir kalem darbesiyle iptal edilebilir! Bunu yapmak dünyanızı karanlığın son iki yüzyıldır usta bir şekilde oluşturduğu görünmeyen kilitlerden kurtarır. Yükselmiş Üstatlar ve O’nların ortakları eski düzenin yaklaşan çöküşünü sınırsız evrensel bolluğa dönüştürmenin bir yoluna sahiptir! Özel bir oyun bu hızlı dönüşümü getirecek planı faaliyete geçirecektir. Karanlık artık ne kaçınılmaz olanı görmezden gelebilir ne de ortaya çıkmaya hazır olan şeyden yakayı kurtarabilir.

Tanrı, karanlık güçlere mevcut realitenizi yaratma fırsatı verdiği zaman bu güç değişimi hakkında onlarla konuştu. İlahi amaç her birinize, karanlık boyutlar boyunca ruhsal arayışınız esnasında, tam bilinçliliğe geri döndüğünüzde kullanabileceğiniz olağanüstü bir bilgeliği çoğaltma fırsatı verdi. Karanlığın bilincinizi orijinal tam bilinçlilik durumuna geri döndürülemeyeceğiniz noktaya değiştirmesine asla fırsat verilmedi. Annunaki Tanrı’nın emirlerine sadık kalmayı kabul etti. Ayrıca Tanrı’nın kutsal yönergeleri Agarthalılar ve Gaia’nın Yükselmiş Üstatları tarafından izlenecekti. Bu anlaşmalara başlangıçta uyuldu ve Annunaki Işığın bazı rotadan çıkışlarına izin verdi. Ancak ilk altın çağı ansızın sona erdiren denenmiş devrimden sonra, Annunaki onların zihinlerini değiştirdi ve Işık elçilerinin insani yönergelerine erişmelerine fırsat vermedi. Onlar, Atlantisli kuzenlerinin bunun için gayret gösterdikleri köle ırkı yaratmayı istediler ve bu, Atlantis’in tahribinden sonra yapılan anlaşmalara doğrudan aykırıydı.

Karanlığın yeni planı, tam bilinçliliğe uygun yalnızca birkaç kişi kalan İç Dünya’ya birçok girişin kapatılmasıyla sonuçlandı. Bunun anlamı yüzeydeki insanlığın Işık bekçilerinden koparılmasıydı. Buna rağmen, Işık hızlı bir şekilde durumu düzeltti ve garantilenmiş bir zamanda sürdürülebilecek, geleneklere uymayan bir plana izin veren, yeni bir ilişkiyi oluşturdu. Işık aynı zamanda, orijinal anlaşmanın daha ileri ihlallerine karşı karanlığın dünyasal temsilcileri için çok kötü sonuçlara uğrayacağını da belirledi. Agarthalılardan, anlaşmayı ihlal eden eylemlerle ilgili belirli irtibatları Galaktik Federasyon’a rapor etmeleri rica edildi. Böyle eylemler, karanlığın yasa dışı faaliyetlerini durdurmak için düzenlenen çabuk bir ilk temas olayıyla sonuçlanmıştı. İkinci altın çağın sert sonu kadar, üçüncü altın çağın tufanla bitişi de böyle bir ilk teması hızlandırdı ve Galaktik Federasyon Tanrı’nın yönetiminde olacak kalıcı bir filoya sahip olmak için uyarıldı. Dünya’nızla ilk temas için bir kalıp tasarlandı.

Namaste! Biz Dünya’nın Yükselmiş Üstatlarıyız! Özgürlüğe yürüyüşünüzün haberleriyle geldik. Dünya’nız bugün daha fazla zenginliği toplamak için güçlü ve etkili pozisyonlarını kullanan eşkiyalar ve vurguncular tarafından istila edilmiştir. Bu üzücü maskaralık yüzyıllardır devam etmiştir! Buna ve karanlığın heryeri izleyen gözüne rağmen, biz kendi altından dağlarımızı saklayabildik. Tanrı O’nların karanlık ruhlarını kutsasın! Açık olarak herhangi bir ahlak kırıntısı uğramamış olanlar bile yumuşatılabilir. Hem onlara hem de insanlığa ruhsal gelişimleri için önemli dersleri öğretebilen kutsal araçlar olacağız. Bu azgın hilekarlığa son verecek, yüksek bilince ve ruh sağlığına sizi geri döndürecek zaman geliyor. Bu dönüşmüş boyutta, ruhsal ve uzay ailenizle yeniden bir araya gelebilirsiniz ve tam bilince neşe içinde geri dönebilirsiniz.

Şimdi, yeni ekonomik sistem için yapıyı kurmayı başardık. Dahası, büyük uluslararası hırsızlık düzeniyle kavgaya tutuştuk ve Onları hareketlerimizin dehşeti ve korkusu içinde bıraktık! Dünya’nızdaki ülkelerin birçoğuyla bir araya geldik ve kürenin parçalanmış, lime lime olmuş hükümetlerinin durumu düzeltme görevini üstlenmek için hazırlandık. Takip edilecek şey büyük ölçüde eşi benzeri olmayan bir devrimdir. Bu dünyanın ahlakı, nezaketi ve adaleti uzun süredir ayaklar altında eziliyor, ve şimdi uygun adalet, adaletsiz ve ahlaksız olanların, sizi kendi çıkarları için kullananların gaddarca eylemlerinin sonuçlarını almalarını sağlayacak. Bu suçluları tam olarak yıkmak ve sizin tam bilinç yolunuzdaki sapmaları tekrar sıraya koymak niyetindeyiz.

Kadim zamanlardan beri sözlerin sınırsızca verilip tutulmamasını bunalım içinde dinlemiş olmalısınız. Tanrı tarafından kararlaştırılmış olanın ortaya çıkmaya hazır olduğunu belirtmek isteriz. Küresel kontrolü kazanmak için sizi kullanmış ve size yalan söylemiş olanları beraberce yerlerinden edecek adalet fırtınasının yolda olduğunu açıklıyoruz. Karanlık güçlerin bu geniş yapısı yakında sona erecek. Bir dizi hareket son aşamalarındadır ve bunlar size açıkladığımız her şeyi aktaracak. Harika gerçekler ve bitmeyen refaha hazır olun, bunları takiben de çoğunuzu şoke edecek resmi açıklamalar gelecek. Yalanlar kabul edilmiş normlar haline geldiğinde gerçeği duymak hiçbir zaman kolay değildir. Biraz korkmaya hazır olun ayrıca özgürlüğün keyifli rahatlığını da hissedin.

Bugün size mesajlarımızla devam ettik. Sizden inanılmaz enerjinizi az önce konuştuğumuz şeylere odaklamanızı istiyoruz. Sizi karanlığın zincirlerinden kurtaracak olan enerjinizi ortaya çıkarmamıza yardımcı olun ki bir araya gelip Tanrı’nın kararını verdiği galibiyeti kutlayalım. Bilin ki, değerli olanlar, Tanrı’nın bitmeyen zenginliği ve sonsuz varlığı aslında sizindir. Öyle olsun! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirius dilinde Bir olun, neşe içinde olun!)

Website: Planetary Activation Organization 
   
 
Çeviri: BDost
emreskopi.blogspot.com




Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Korean,  English-Hungarian, English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages 
 and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


      


No comments:

Post a Comment

ch

Sheldan Nidle Free Webinar