Followers

CMAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Tuesday 21 February 2012

21.2.2012


   February 21, 2012

4 Kan, 17 Zac, 8 Manik


Selamat Jarin! Döndük! Birçok şey olmaya devam etmektedir. Gizli kutsal topluluklar ile dünyanın askeri güçleri arasındaki son pazarlıkları gözlemekteyiz. Karanlık kontrolündeki birçok büyük hükümeti indirecek bir dizi tutuklamanın müjdecisi olacak bir ittifak şekillenmektedir. Bu operasyon, temel anlaşmalar yapılır yapılmaz başlamak üzere planlandı ve fazla söze gerek yok, karanlık Kabal özenle meydana gelmekte olan şeyi önlemeye çalışmaktadır. Bağlantılarımız devreye girmiş ve mümkün olduğunca hızlı ve pürüzsüz bir şekilde bu hayati konuları tamamlamak için, seçilen askeri güçleri ve liderleri yüreklendirmektedir. Kullanmak zorunda kalmayı istemediğimiz çeşitli alternatif senaryoları anlatmak için bu filolardaki askeri danışmanlar da gönderilmiştir. Bu askeri liderlerin bizim önerilerimize ilk tepkisi bu alternatiflerin kulağa ilginç geldiği ve burada Kabal güdümlü hükümetleri görevden almak için seçilmekte iyi bir şansa sahip olduğudur. Bu yüzden, bu askeri liderlerle birlikte birçok seçeneğimizden birini kullanmak için en iyi yolu araştırıyoruz.


Teknolojilerimiz çok sayıda prosedürü kullanıma hazır bulundurur. Gerek duyulan şey hükümet değişikliklerini önlemek için belirli bir askeri gücün bize karşı kullanılması durumunda, bunu etkisiz kılabilmektir. İhtiyaç duyduğumuz tek şey bu seçilen askeri liderlerin niyet ettiğimiz şeye karşı herhangi büyük çaplı bir eylemle tepki göstermeyeceklerine ilişkin bir centilmenlik anlaşmasıdır. Bu liderlerin çoğuyla enine boyuna tartışmakta olduğumuz konudur. Şimdiye kadar sonuç, “satın alınmış” politik liderleri pozisyonlarından uzaklaştırdığımızda meydana gelecek olan bir tepkiler sisteminin esasıdır. Askeri güçler koruyucu hükümetlerde yalnızca belirli bireylerin bakan ve sekreter olabilmesini kabul etmektedir ve bu görevler askeri ve kıdemli işlerle alakalı olmak zorundadır. Bu karmaşık anlaşma çok sayıda geçiş hükümeti doğuracaktır. Anlaşma kesinleştiğinde, kabal yönelimli bu rejimleri devirecek olan tutuklama sürecini başlatmayı amaçlıyoruz.

Bu gizli kutsal topluluklarla yaptığımız yakın çalışmayı gerçekten ilginç buluyoruz. Onların tümü derin bir şekilde değişime adanmıştır ve bu dünyaya barışı ve bolluğu getirmektedir. Ortak temsil ettikleri Yükselmiş Üstatlar gibi örgütler de kumanda ettikleri büyük kaynakları kullanmaya kendilerini adarlar. Şimdi, Dünyalı müttefiklerimiz bu gizli birçok kutsal topluluğun davalarına yardım edecek yasal manevralarının son aşamasına ilerlemekteler. Tanrı’nın bir zamanlaması olduğunu ve harekete geçecek bir pozisyonda olur olmaz, harekete geçmeyi amaçladığımızı ifade ettik. Karanlık, ışığı geciktirmek ve bozguna uğratmak için hilekarlığını, katışıksız kibrini ve bu realitenin işlerini kullanmıştır. Bizim amacımız karanlığın avantajını ortadan kaldırmak için bilgeliğimizi ve üstün teknolojimizi kullanmaktır. Şimdiye kadar yaptığımız budur, son anlaşmalar yapıldıktan sonra da diğer yeteneklerimizi kullanmayı amaçlıyoruz. Gaia’nın yüzeydeki nüfusu çok uzun zamandır ve daha fazla dayanamayacağımız kadar acı çekmiştir.

Bu son operasyonları daha yoğun günlük uçuş ve görünmelerle birleştirmek istiyoruz. Burada olduğumuzu bilmenizi sağlamayı gerekli görüyoruz. Tek istemediğimizse dozunu kaçırıp karanlığın ışığa karşı propogandasına fırsat vermek olur. Düşünebileceğiniz gibi, bu tamamen yüksek teldeki bir cambaz işine benziyor. Amaçlarımızın peşinde çok adil ve makul olmayı amaçlıyoruz. Kısaca, yeni hükümetler kurulduktan sonra bir dizi ifşaat yayını yapılacak ve bunlar bizim tarafımızdan olumlu ve samimi bir şekilde karşılık görecek. Duyurular ilk temas operasyonu ile onun Tanrısal hedeflerine dayanarak, aramızdaki müzakerelere yol açacak. Sizinle yere inişler başladığı zaman, çok ayrıntılı bilgiler verilecek olan diyalog aşamasına geçmemiz gerekiyor. Bu önemli alışverişin büyük bir kısmı siz ve tam bilinçliliğiniz hakkında olacak. Tarihinizdeki en büyük dönüm noktası kapınıza dayanacak ve o, bunun siz ve uygarlığınız için taşıdığı anlamlar üzerine açık ve kapsamlı tartışmaları gerektirecek. Bu yeni çağın gerçek anlamının ne olduğunu bilmeniz gerekecek.

Şükranlar! Biz sizin Yükselmiş Üstatlarınızız! Bu güne iyi haberlerle başladık. Ortaklarımız, özgürlüğünüzü kazanmanızı önlemek için görevlendirilenleri tutuklamak ve sizin kutsal bolluğunuzu dağıtmak için kullanılacak planları hazırlamaktalar. Dünyanızdaki çeşitli hükümetler, özgürlük fikri beyan edenleri alıkoymakta, karalayıcı söylem ve kaba güç kullanmaktadırlar. Bu realitenin kötü olanlarını ofislerinden sürüp çıkarmak için tasarlanan dönüşümü hızlandırmaya imkan verecek büyük ruhsal gücü sizin adınıza salıvermeye hazırız. Galaktik ortaklarımız da aynı şekilde bizi desteklemek ve bu büyük mucizenin ortaya çıkmasına izin vermek için neredeyse hazırdır. Amaçladığımız şey karanlık tarafından binlerce yıl önce üzerinize yerleştirilen büyük kilitlerden sizi kurtarmaktır. Onlar realiteniz üzerinde halen sahip oldukları sıkı kontrolü kullanarak sizi sürekli büyük bir çatışmayla tehdit ederler. Bu olmayacak!

Bizim arzumuz, sizin için yeniden doğmuş kurtuluşunuzu açık olarak ifade edebilmektir. Bu birçok sorumlulukla birlikte gelir. Sosyo-kültürel ağınızı yeniden biçimlendirmeniz, finansal ve yönetimsel sistemlerinizi yeniden düzenlemeniz gerekiyor. Bu realitenizin nasıl işleyeceği hakkında güçlü bir dizi yeni algıyı size verecek. Bu yalnızca bilinçteki yükselmeniz ve sizi etkileyen bu realiteyi dönüştürme yolunu yaşamaya başlamanızla yapılabilir. Çoğunuzun içinde büyüdüğü dünya sessizce ortadan kalkacak, yeni hükümetler ve verimli bollukla yer değiştirecektir. Bu yeni realiteye eskisi gibi yaklaşılamaz. Daha çok yeni bir anlayışı, yeni düşünceyi ve yeni eylemi gerektirir. O zaman kalabalık bir şekilde aranıza gelmek ve sizi desteklemek istiyoruz. İnsanlığın bu yeni çağının ilan edilmesine izin verin ve herkesle birlikte büyük bir sevincin yaşanmasına izin verin!

Yaşamınız tümüyle yeni bir anlam kazanacak ve kolaylıkla hayal edebileceğiniz gibi, sorumluluklarınız da kısmen artacak. İç Dünya’daki ailenizi karşılayacak ve bu yeni çağı ruhsal ve uzay kardeşlerinizle birlikte kutlayacaksınız. Çoğumuzun eski zamanlarda yaptığı gibi, karanlıktan ve onun korkutucu teknolojilerinden kurtulmanın ve size ruhun harikalarını öğretmek için aranızda özgür bir şekilde dolaşabileceğimiz zamanın sevinci içindeyiz. Sevgi ve Işıkla, Toprak Ana’yı ve O’nun üzerinde yaşayan her şeyi destekleyeceğiz ve birlikte daha ileri gideceğiz. Bitki ya da hayvan olsun, her şeyin dönüşeceği yeni şey için keyifliyiz. Hem iç hem de dış Dünya’nın güzelliği size açılacak. Bu güneş sisteminin tüm insanları, bu galaksiyi ve daha sonra da fizikselliği dönüştürmede itici güç olacak yeni bir yıldız ülkesini yaratmak için birleşecekler.

Bugün, küresel toplumunuzun nasıl değişmekte olduğu hakkında tartışmamıza devam ettik. Karanlığın büyük bir felaket çıkarmak için son çılgın çabasının ortasındasınız. Bu savaş olmayacak, çünkü onu önlemeye gücü olanlar var. Bütün bunlara rağmen, karanlık bu akıl dışı çatışmayı gerçekleştirmek için kontrolünde olan her şeyi kullanacak. Işığın ve onun yöntemlerinin muazzam olduğuna şükredin! Bilin ki sevgililer Tanrı’nın sonsuz bolluğu ve sayısız kaynakları gerçekte sizindir! Öyle de olsun! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirius dilinde Bir Olun! ve Neşe İçinde Olun!)



Website: Planetary Activation Organization 
   
 
Translation: DBost / Emreskopi 
emreskopi.blogspot.com
                                                




Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Korean,  English-Hungarian, English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages 
 and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.
      

No comments:

Post a Comment

ch

Sheldan Nidle Free Webinar