Followers

CMAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Tuesday 4 September 2012

4 Eylül 2012



10 Eb, 0 Zip, 9 Eb

Dratzo! Konuşacak pek çok şeyle döndük. Bankacılık sisteminizdeki büyük bir değişim ortaya çıkmaya hazırlanmakta. Bildiğiniz gibi, karanlık kabal küresel bankacılık sisteminde, sıkı bir kontrolü sürdürerek dünyanızı yönetiyor, ardından her şeyi de kontrol ediyor. Bu kontrol son zamanlarda kağıt paranın enflasyonist yapısıyla son zamanlarda gevşemiştir. Buna ek olarak, borca dayalı bir sistemi sürekli kılmak ve basitçe süresiz olarak borç eklemeyi beklemek imkansızdır, ancak bu, özel olarak mevcut finansal sisteminizin ne kadar daha işlemeye devam edeceğidir. Gerçekte, kabal tarafından biriktirilmiş gizli borcun derecesi afallatmaktadır. Diğer yanda, bu bireyler samimi olarak inanıyorlardı ki, karanlık tarafından onay almadan değişiklik yapmayı önlemek için uzun zaman önce Tanrı tarafından indirgenmiş genetiğiniz üzerine konulmuş olan blokların 2. Dünya Savaşanını sonunda ellerine geçirdikleri uzaylı genetik teknolojisini kullanarak ihlal edilebilirdi. Bu yanlış inanç şimdi onların mağlubiyetlerinin temelini oluşturur ve Dünya gezegeninde Işığın yeniden yerleşmesine yol açmaktadır. Tanrı bunun meydana gelmiş olduğunu bildi ve 1990’larnın başında Galaktik Federasyondaki bizlerden Gaia için ilk temas misyonunu kurmamızı rica etti. Bu misyon, yeni realitenizin başlaması için ana nedenleri de kapsayan, pek çok şey hakkındaki gerçekleri size bildirmektir.



Işık içinde karanlık operasyonunun ilk aşaması eski sistemin doğasındaki tehlikeli hal kendi çöküşünü hızlandıracağı için, yeni finansal sistemi mevcut durumun istikrarsızlığını hızlı bir şekilde artırmak için kullanmaktır. Yeni sistemin önemli bir yanı saydamlıktır ve bu büyük çöküşü ve tüm dünyanın büyük bankalarının kullandıkları “reçetelerin” hakimiyetini ani bir şekilde gözler önüne serecektir.  Bu ayyuka çıktığı için, bankalar altına dayalı temel para birimlerinin gelişiyle eski para birimleri gölgede bırakılırken, korkutucu bir düzeyde başarısız olmaya başlayacaklar. Dünya ekonomisi serbest düşüşe girecek ve bu küresel borç affının uygulanmasını zorlayacaktır. Kriz hoşnutsuzluğu hükümetler ve finansal yığışımlar arasındaki yolsuzluk ve gizli anlaşmadaki bu suç ortaklığının engellenmesini talep edecek ve onların ortadan kaldırılmasıyla karanlık kontrolündeki hükümetler de sona erecektir. Bu dalga geçer geçmez, daha ilginç şeyler başlayabilir.

Gündemdeki önemli bir madde ifşaattır. 1940’lardan bu yana dünyanızın büyük ülkeleri Anchara İttifakının çeşitli karanlık üyeleriyle gizlice anlaşmalarla meşgul olurken, bizim varlığımızı ve iyilikseverliğimizi bütünüyle inkar ederek kamuya ilan etmişlerdi. 1940-1990’dan beri dünya üzerindeki İlluminati grupları çeşitli o zamanki karanlık İttifak üyeleriyle bir dizi anlaşmalar imzalamanın bir sonucu olarak birbirleriyle daha yakın işbirliğine girdiler. 1994-1995’te Anchara Anlaşması yapıldı. Annunaki Işığın saflarına katıldı ve karlık ET’ler Dünya’daki projelerini bozdular ve anlaşmalarından döndüler. İlluminati arasındaki yapıştırıcı faktörün gitmesiyle, Tanrı “karanlık bireylerin zamanı” 13 bin yıl önce başladığı zaman verilmiş olan emirleri uygulamaya başladı. Şimdi Işık hüküm sürüyor ve bizi dışarıda tutma ve bizim varlığımıza aktif saldırı politikası sona ermek üzere. Sonraki adım ifşaatın dönüm noktası olan duyurulması etrafında gelişir ve gerçekten bazı şaşkınlık verici duyurulara kapıyı açacaktır!

Gerçekte çocukluk dönemi uydurma olduğu için, ana realite kavramlarının kendilerine sondalandığını öğrenmek pek çokları için şok edici olacaktır! Gerçekte, ifşaat sınırlı bilinçlilikten tam bilinçliliğe toplu uyanışınızı resmen başlatacaktır. Bu sizin inanılmaz potansiyelinizi uzun zamandır örterek saklamış olan “çocukluk nosyonlarını” yerle bir ettiğiniz noktadır ve bizim rolümüz yetişkinliğe ilerlemenizin farkına varmanıza yardım etmektir. O zaman siz ilahi olarak size miras bırakılan hediyelerinizi alacaksınız ve büyük aleminiz boyunca Yaratıcı’nın planının açıklanmasının yollarını yaratacaksınız. Biz bunu başarmak ve tam bilinçli Işık Varlıklarına dönüşümünüz boyunca size rehberlik etmek için tanrısal olarak görevlendirildik! Gaia aynı zamanda karanlık alemler boyunca uzun ve acıklı yolculuğunuzun nihai olarak sona ermek üzere olduğundan çok hoşnuttur. Çok uzun zamandır bilinçlilikteki sıçramanızda geciktiniz. Karanlık sizi fiziksel olanın üstünlüğüne inandırdı ve düzenli bir şekilde güçlü ruhsal özünüzü keşfetmenizi engelledi. İç Dünya’dakileri de kapsayan, ailenizin birçok kollarıyla karşılaştıkça, bunlar size aktarılacak şeylerden bazılarıdır.

Namaste! Biz sizin Yükselmiş Üstatlarınızız! Pek çok haberlerle geldik. Daha ileri düzeye geçmeye hazırlanmak için gizli kutsal topluluklara talimat verdik. İlk ifşaat duyuruları yapılır yapılmaz, kürenizin gerçek ruhsal unsurlarının birçok doktrin ve öğretilerini açığa çıkarmaları gerekir. Bu ifadeleri okuduktan ve size neşeyle açıkladıktan sonra, kendimizi bilinir kılmayı tercih ediyoruz. İfşaat pek çok yanlış ve suni olarak yeniden üretilmiş inançları aydınlığa kavuşturulduğu bir süreçtir. Bu açıklamalar Yükselmiş Üstatların size taşımayı istedikleri bir fonu şekillendirecektir. Bizim öğretilerimiz, kısa bir sürede pek çok duyuru bitirildikten sonra,  ilk temas takımının dünyanıza inmesini düşündüğü personelimizin çalışmasını destekleyecektir.

Bu bilgi dalgaları bireysel Işık Odalarınızda kısa bir zaman içinde sizi hazırlayacak bir seviye yükseltme programının parçasıdırlar. Biz öğrenmeye ihtiyaç duyduğunuz herşeyin etkisinin nasıl yumuşatılacağı ile ilgiliyiz. Bin yıldan fazla zamandır, Annunaki, gerçekte realite sizin bildiğinizi düşündüğünüzden çok daha farklı olduğu zaman, inanmanız için yarı gerçeklerin ve yanlış yorumlamaların cesaret kıran bir tablosunu dokudu. Bu aynı zamanda çok harikadır! Hem uzay aileniz, hem de bizim için, paylaşmak zorunda olduğumuz tüm şeyleri ayrıntılarıyla tartışmak için bir araya gelmemiz çok önemlidir. Sizin muhteşem Dünya Ananız a sevgi dolu bir şekilde sizden beklediği şeyi ve kim olduğunu bilmenizi ister. Pek çok şekillerde ve uzun bir zamandır karanlıkta tutulmuştunuz, çünkü Annunaki pek çok bilgiyi yok etti ve sizden sakladı ve daha sonra, kalanları yanlış kurguladı. Bizim bilgimiz sizin kendinizi ve dünyanızı tamamen yeni bir ışıkla görmenize imkan verecek ve 13 bin yıl önce sizden saklanan gücü geri almanıza izin verecek. 

Kaybettiğiniz güçler tam bilinçliliğinizi korumanın anahtarıydı ve size onu tekrar nasıl alabileceğiniz hakkında ilk dersler verilecek. Onlar işleri başlatmak için ilk dualar ve ritüellerden ibarettir ve daha sonra, kalanı koza gibi Işık Odalarınızda tamamlanacaktır. Biz, Tanrıyla birlikte, bu harika süreç boyunca sizinle olmak için görevlendirildik ve Işık uykunuzdan tam bilinçli olarak uyandığınız zaman, uzay ailesi rehberleriniz de tam bilinçlilik adabıyla tanıştırılmış olacağınız 10 günlük bir yetiştirme döneminde büyük bir rol oynamaya devam edeceklerdir. Doğumdan kazanılan hakkınız yenilenerek iyileştirildiğinde, Yaratıcının Sevgi, merhamet ve sonsuz neşesiyle dolu ilahi planının yayılmasının büyük manzarasında rol oynayan aktif üyeler olabilirsiniz! Biz bu zamanı fazlasıyla hoş karşılıyoruz ve Gaia’nın uzun tarihinde bu benzersiz zamanda bu onurlu dünya üzerinde bedenlenmesine izin verilmiş olan ne kadar özel Ruhlar olduğunuzu biliyoruz!

Bugün dünyanızda meydana gelmek üzere olan şey hakkında konuşmamıza devam ettik.  Sizi karanlığın kelepçelerinden kurtarmanın çok karmaşık süreci hızlanmaktadır. Hep birlikte bir araya gelmemiz ve yeni, özgür ve bağımsız realitenizin gelişini özgürce kutlama zamanı yakındır! Bilin ki sevgili Bireyler, Tanrı’nın sonu gelmeyen bolluğu ve hesapsız kaynakları gerçekte sizindir! Öyle de olsun! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirius dilinde Bir Olun! Mutlu Olun!)
Website: 
Planetary Activation Organization

Çeviri: BDost - zamanyolculugu.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

ch

Sheldan Nidle Free Webinar