Followers

CMAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Tuesday 23 October 2012

23 Ekim 2012




7 Imix, 9 Tzec, 9 Eb


Dratzo! Döndük! Yüzyıllardır Kutsal müttefiklerimizin üzerinde çalışmakta oldukları olaylar şimdi dünyanızı ebediyen değiştirmek üzere ortaya çıkmak üzeredir. Dünyanıza hakim olan güç yapısı, merkez artık bir arada tutamadığı için çökmektedir. Annunaki, gezegendeki yandaşlarından realitenizin hakimiyetini Işığa döndürmelerini talep ettiği zaman, gezegenden ayrıldıkları için, karanlık kabal korku içindedir.  Annunaki tarafından yapılan bu tavsiye karanlığın gezegendeki yandaşlarını oluşturan grupları büyükçe bir çoğunluğu tarafından veto edilmiştir; onların liderleri kendilerinin yaşam gücü olan şeyden, güçten neden vazgeçmelerinin istendiğini hiç anlayamıyorlar. Güç onların bildikleri en temel şeydir. Dünya dışı eski üstatlarının çağında, yandaşlar yaklaşık 13 bin yıldır Dünya’ya ve yeryüzü insanlığına sorumsuzca ve saygısızca davrandılar. Şimdi kelimesi kelimesine tahtlarından vazgeçmeleri istenmektedir! Karanlık bireylere göre, bu düşünülemez bir şeydi. Ve şok ediciydi! Hiç kimse, hatta onların eski üstatları bile onlara kendi kimliklerini veren bir şeyden onları ayırmak için gitmekteydi: “doğal üstünlükleri”. Bu onların varlıklarını özünü oluşturdu. Ve yaklaşık 17 yıldır, onlar sadece tanıdıkları dünyayı ellerinden kaçırmamak için mücadele ettiler.


Bu arada, kutsal müttefiklerimiz, bu şimdi acıklı durumdaki karanlık Varlıkların, sizin başa çıkılamayan yöneticileriniz olarak statülerini korumak için bir araç olarak başka bir dünya savaşı yaratmaktan alıkoymak için ileri uzlaşma yöntemlerimizi kullanmamızı rica etti. Bu bireyler hala bırakmaya yönlendirilme konusunda kötüye kullanılmış hissederler. Bununla birlikte, onların zorunlu gidişlerini gerçekleştirmek için bir dizi olaylar ve dokümanlar nihayet hazırdır. Karanlığın gücünü elinden almak için son bir “hamle” için zaman geliyor. O zaman müttefiklerimizin sizi insafsızca kontrol etmiş olanları gözaltına almalarına ve yargılamalarına izin vermeye niyet ediyoruz ve böylece uzun zamandır yaşamlarınızı tanımlamış olan korku artık arkada kalabilir. Bu prangalardan kurtulduğunuzda, varlığımızı kabul edebilecek ve açgözlülük ve manipülasyonun ötesinde iyi ve yararlı olanı destekleyen bir toplumu yaratmaya başlayabileceksiniz. Yeni hükümetiniz ilk olarak evrensel bolluğu yayarak ve tüm savaşlara son vererek tam bilinçliliği kolaylaştıracaktır! Dünyanız binlerce yıldır rekabeti, nefreti ve mücadeleyi varoluşun kaçınılmaz unsurları olarak görmeye yönlendirildiği için, bunları başarmak o kadar kolay olmayacak.

Oluşturduğunuz bu korunma yolları şimdi işbirliğine, sevgiye ve barışa dönüştürülecektir. Keyifli bir şekilde yaratıcı bir yaşam için en içerideki ihtiyaçlarınızı fark edebilecek ve gerçekleştirebileceksiniz. Biz, bu doğru ilahi anda, sizinle tekrar bir araya gelmek ve tam bilinçliliğe yeniden dönüşünüzün bir gereği olarak sizin her birinizle bazı temel bireysel öğretilere başlamak için buradayız. Bunun bir kısmı bir büyük kitapla tanışmanız olacaktır: Anlayışın Kitabı. Bu kitap kendi dünyalarını ilk kolonileştirdikleri zamandan beri,  her bir yıldız ülkesi tarafından katkı sağlanan bir derlemedir. Her bir kitap  insanlık ve fiziksellik hakkında büyük miktarda bir bilgeliği kapsar ve tarihin ve galaktik antropolojinin dev bir özetidir. Anchara İttifakı bir milyon yıl önce güneş sisteminizde yıkıcı saldırılarla baskın yaptığı zamanki Dünya, Mars ve Venüs ile ilgili derlemiş olan çalışmalara sizi başlatmayı istiyoruz. Agartha’nın tarihi ve yeni yıldız ülkenizin başlamasına ilişkin kitap gerçekten kim olduğunuz ve şaşırtıcı ruhsal yolculuğunuzun tam bir tarihini oluşturarak, bütüne eklenmiş olacaktır.

Bu zamanda, yeni bir realiteyi gerçekleştirmek için doğmuş olan harika varlıklarsınız ve bununla paralel olarak, Tanrı bu zamanda burada cisimlenmesine izin verilenler hakkında çok dikkatliydi. Bu nedenledir ki, biz dünyanız ilk temas için alışılmış koşulların bazıları eksik olmasına rağmen, yardım etmek için çok uzaklardan geldik. Tanrı, ilahi olarak belirlenmiş zamanda, sizi artık taşlaşmış olan yöneticilerinizden kurtarmak amacıyla filolarımızı kullanmak için burada olmamızı istedi. Anchara tasarlanmış zamanda Işığa katıldığı zaman, Dünya’nın yeryüzü insanlığı da Işığı doğru hareket etti. Ancak, önceden niyet edildiği gibi, hem karanlıktan hem de Tanrı’dan gelen bu çağrılar doymak bilmez güce bağımlılıklarından vazgeçmek için kılını kıpırdatmayan, karanlık dünya-yandaşları tarafından dikkate alınmadı. Sonuç bu ilk temas misyonudur. Filolarımız buraya geldikleri zaman, biz geniş bir “açık otopark”ta güneş sisteminize döndük ve harekete geçmek için ilahi sinyali sabırla bekledik. Bu güçlü emir Cennet ve fiziksellik boyunca yankılanmıştı ve bu çağrı çok güvenli bir şekilde cevaplanacak! Bu, özgürlüğünüz için güvenli olma anıdır!

Namaste! Biz sizin yükselmiş üstatlarınızız! Bu gün de iyi haberlerle geldik! Bizim kutsal ortaklarımız pek çok projelerin nihayet ortaya çıkabileceği bir aşamaya erişmişlerdir. Ancak, ilk olarak sevgili Kalpler, mevcut durumunuzun gerçeğinin bazılarını size bildirmemiz gerekiyor. Karanlık kabal çeşitli savaşlara ve nihayetinde sizi sürekli olarak köleleştirecek olan küresel bir duruma yol açmak için tasarlanmış bir dizi olayları harekete geçirmeyi on yıl önce planladı. Böylece şimdiki dünyanın nüfusunu 600 milyondan daha aza indirmek için koşullar başlatılabilirdi. Bu korkunç plan 11 Eylül 2001 tarihinden beri ortaklarımızın faaliyetleriyle engellenmiştir. Cennette kutsanmış bireylerimiz geldiler ve bu dehşetin tümüyle ortaya çıkmasını önlemek için yeteneklerini kullandılar. Şimdi özgürlüğün eşiğindesiniz ve biz bolluğu ve tam bilinçliliği size getirecek olayları uygulamaya koymaya hazırız.

Bolluk Cennette ve fiziksellikte doğal bir durumdur. Ancak dünyanızda, siz tüm kürede yoksulluğu, ihmali ve nefreti yaratarak, bu doğal durumu baş aşağı getirmek için karanlığın gücünü kullanmasını seyrettiniz. Bu dayatılmış koşullar kim olduğunuzu saklamak için kullanıldı. Siz bu doğal olmayan, suni durumda geliştiniz ve diğerini bilmeden etrafınızda gördüğünüz şeyin doğal olduğuna inanmaya başladınız. Hiçbir şey gerçekten daha ileri değildir! Bu evrendeki yaşam çok verimlidir ve her şey karşılıklı ilişkilidir. Siz Yaratıcının fizikselliği kapsayan pek çok alemler boyunca rahmetle yaydığı muhteşem bir birlik durumunun parçasısınız. Yükseldiğiniz zaman,  bu muhteşem birlik durumu hangi şekilde düşüneceğinizin ve davranacağınızın deneyimsel temeli olur. Bu birlik sonu gelmeyen bir neşeyi doğurarak, bütün hücreleriniz boyunca akan bir ruh coşkusudur. Neşe sizi kaplar ve mutluluğunuzu her zaman daha yükseğe çıkaran diğer şarkıların kaynağı olur.

Tanrı sizi bizim mevcut kutsal durumumuza erişmek için bizi taşıyan birçok yaşamlardan vazgeçen tam bilinçliliğe bir “otoban” için sizi hazırlamaktadır. Tanrı sizin için birçok epigenetik blokajları ortadan kaldıran ve geçmişte sizin üzerinizde gerçekleştirilen birçok DNA karışımlarını yeniden oluşturan bireysel olarak uygun hale getirilmiş, duyarlı araçlardan yararlanmanıza imkan veren özel tertipleri emretmiştir. Bu ilahi Benlik durumunuza kolayca ilerlemenize imkan verir. Bu merhametli eylem şimdi sizin sahip olduğunuz yaşam sözleşmelerinde taahhüt edilir. Bu hızlı yükseliş operasyonu tamamlandığında bu sözleşmelerin farkına vardırılacaksınız. Yeni yıldız ülkeniz için kendi büyük Anlayış Kitabınızın başlangıcını da kapsayan, öyle çok fazla şey karşınızda duruyor ki. Biz bu esnada tümüyle sizin yanınızda olacağız, bununla birlikte, bütün galaksinin Işığa ilerlemesinde rolünüzü oynadıkça, ilahi hizmetinizde size rehberlik etmek için pek çok Dünya yaşamından gelen kolektif bilgeliğimizi kullanmak için buradayız.

Bugün dünyanızda meydana gelmekte olan şeyi gözden geçirdik. Realitenizi hızlı bir şekilde değiştirebilen büyük olaylar gelecektir. Bu dönüşüm size neşeyi ve dünyanızın işleyiş tarzında bir değişim için dualarınıza çok ihtiyaç duyulan bir yanıtı getirecektir. İyi ruhlarla olun ve kendinizi yeni ve neşe dolu bir dünyaya hazırlayın! Bilin ki sevgili Bireyler Tanrı’nın sonu gelmeyen bolluğu ve hesapsız kaynakları gerçekte sizindir! Öyle de olsun! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirius dilinde Bir Olun! Mutlu Olun!)



No comments:

Post a Comment

ch

Sheldan Nidle Free Webinar