Followers

CMAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Tuesday 25 December 2012

25 Aralık 2012

5 Kan, 12 Mol, 9 Eb

Dratzo! Döndük! Bu tatil dönemi esnasında, bizim bekleme dönemimizin amacına işaret eden karanlık için bir dizi nihai sürprizler hazırlamaktayız. Daha sonra bizim kutsal müttefiklerimizin yeni realitenizi ortaya çıkarmak için pek çok programı başlayabilir. Resmi bir ifşaat duyurusu ve yeni hükümete doğru son ilerlemeleri başlatmamıza izin veren geçen pek çok şey geçtiğimiz aylarda ortaya çıkmıştır. Burada ifşaatın ilk zamanlar size doğrudan hitap etmemize izin vereceğine dikkat etmek önemlidir. Sizinle doğrudan konuşabildiğimizde, başlangıçtan gerçek öznel haklarınızla uğraşmayı amaçlıyoruz. Dünyanız bin yıldır tek düşünceleri sadece kendileri olan çok zengin ve güçlü erkek ve kadın grubu tarafından yönetilmiştir. Şimdi çıkarlarınızın tümüyle temsil edileceği zamandır ve biz bunu güvence altına almayı amaçlıyoruz! Mevcut ekonomik ve sosyal açmazlarınızın yeni yönetimlerinizin ve yeni finansal kurumlarınızın yönetimini almak üzere olanlar tarafından sorumluluğunun alınması gerekiyor. Aynı zamanda, başlangıçta planlandığı gibi, bunu ortaya çıkmaktan alıkoymak için son on yıldır meydana gelmekte olan şeyler hakkında da bilgilendirilmeniz gerekir.

Bildiğiniz gibi, karanlığın birçok üyesi, bin yıldır dünyanın büyük hükümetlerini kontrol etmiştir. Her rejime belirli bir durumu kontrol etmek amacıyla uygulamaları gereken tepkiler setini içeren bir katalog verilir. Bundan başka, her liderin, görevi ilgili hükümet gündeminin ısrarla izlenmesini sağlamak olan bir denetçisi vardır. Çoğunlukla, bu karanlığın yandaşlarının gücünü sağlayan davranışı yaratmıştır; bununla birlikte, meydana gelmek üzere olan şeybu kendi kendini varlığını sürdüren kapalı döngüye kısa devre yaptıracaktır. Yeni yönetim sizin farkında olmadan doğarken terk ettiğiniz haklı gücünüzü yeniden oluşturacaktır. Bu ilahi haklar size geri verilecek ve biz sizden onları neşe ve özenle kullanmanızı rica ediyoruz! Yeni yönetim ve finansal sistem savaş felaketini ve isteklerin ızdırabını sona erdirecektir. Verilen kaynakları bilinçliliğinizi geliştirmek ve yerel ve bölgesel yönetiminizin sizinle ilgili işlerinde saydam olduklarından ve isteklerini gerçekleştirdiklerinden emin olmak için kullanın. Aranızda kör güvene ya da otoritenin çekimine değil, açıklığa dayanan güçlü bir sınır kurulması önemlidir. Bunlar galaktik toplumdaki doğal sorumlulukları uygulamada ilk adımlarınızdır.

Galaktik toplum, sizinle geniş ve kapsayıcı toplumu şekillendiren tüm unsurlar arasında bir sınırı şekillendirir ve böylece önemli bir parçası olduğunuz toplumu organik, etkileşimli bir bütün olarak görmeye başlamanız gerekir. Bunun temeli birlik bilincidir ve tam bilinçli olmaya başlamadan önceki ara dönemde, cesur ve yenilikçi yollarda bu öncü hükümetlerle etkileşim içinde olmak için sezgilerinizi kullanabilirsiniz. Çok hızlı bir şekilde, toplumunuzda ne kadar güçlü ve yaratıcı bir etkiye sahip olduğunuzu görmeye başlayabilirsiniz. Bununla birlikte, sizin için bir uyarımız var: sevgi dolu bir şekilde diğerlerinin farkında olun ve eylemlerinize yol göstermesi için Sevginizi ve cömertliğinizi kullanın. Yeni anlayışla birbirinizle nasıl kaynaşacağınızı öğrenin. Bizim rehberlerimiz gerekli olduğunda size öğüt vermek ve bu yeni yollarda size yol göstermek için hazır olacaktır, çünkü ilk zamanlar, muhtemelen bir şeylerin karışıklık yaratacak şekilde yeni olduğunu göreceksiniz. Rehberleriniz niyetlerinize bakar ve çok önemli seçeneklerinizde size öğütler verebilir. İlerledikçe, bu yeni bilinç toplumundaki rollerinize ilişkin anlayışınızı şekillendirecek olan bir sürü soruların patladığını göreceksiniz.

Amacımız sizi tam bilinçliliğe hazırlamaktır. Savaş, yıkım ve nefret döngülerini azalttığınızda, bütünün iyiliği için işbirliğini ve Sevgiyi kullanmanın sayısız yolunu ortaya çıkarabilirsiniz. Bu bazen “yapılması olanaksız iş” tir çünkü toplumlarınız pek çoğu kaçınılmaz olarak gördüğünüz, ancak öyle olmayan sınıflandırma ve tanımın engeliyle tıka basa doldurulmuştur. Galaktik toplumunuz için bir temel yaratmak amacıyla, geliştirdiğiniz her şey hakkında işe başlamanız ve bunları tersine çevirmeniz istenmektedir. Bu haklı olarak, kitlesel bir eğitim projesidir ve başlangıçta size yol gösterecek rehberlerin olmasının gerekliliğini kavramaya başlayabilirsiniz. Uygulama yoluyla öğreneceksiniz ve umut ediyoruz ki, size tanıştıracağımız toplumsal kurallar hızla en uygun yarara sahip olarak görülecek. Bu sizin için yabancı ancak heyecan verici ve zorlu bir zaman olacak, çünkü sizden çok fazla bekleniyor. Ebeveynlerinizden ve arkadaşlarınızdan öğrenmiş olduğunuz şeyi bırakmak kolay bir şey değildir. Rehberleriniz şimdi sizin bildiğinizden çok farklı olacak olan bir toplumu kökleştirmenize yardım etmek için sevgiyle sizin yanınızda olacaklardır.

Namaste! Biz sizin Yükselmiş Üstatlarınızız! Biz bugün tatillerin getirdiği nimetleri kutlamak ve büyük bir hediyenin insanlığa verileceği gerçeğiyle bayram etmek için geldik. Binlerce yıl önce, gezegeninizde, Anunnaki gelmeden ve hiddet anında, bilimsel harikalarla dolu altın şehirlerinizi tahrip etmeden önce yaratma yeteneğinizin olduğuna tanıktınız. Bu sadece 8 bin yıl önceydi. O zamandan beri, yorucu yolunuzu aydınlatmak için en minimal teknolojilerle bir deli gömleği içindeydiniz. Karanlık yöneticiler yapmaya yetenekli olduğunuz şeyden ve Işığa kırılmaz bağlılığınızdan ve Yaratıcının harikalarına ilişkin derinlere gömülü hatıralarınızdan dolayı korku içindeydiler. Nihayetinde, Varlığınızın gerçeğinin gözler önüne serileceği kutsal an geldi. Yaratıcı bu galaksiden askerlerini gelmeleri ve yaşamlarınızın kitlesel bir dönüşümüne el atmaları için çağırmıştır. Büyük gelişin Işığı parlamıştır ve özgürlüğünüz sağlanıyor!

Bu zamanın, Yaratıcı tarafından karanlığın heveslerinden özgür olacağınız zaman olarak emredilmiş olduğunu size açıklamak isteriz! İşlerinizdeki bu geniş çaplı tersine dönme Cennetin bitmek tükenmek bilmeyen nimetleri nedeniyledir. Sizin hakkınızda dünyada görmekte olduğunuz şey şamanların ve peygamberlerin çağlar boyunca bu altın çağ için tahmin etmekte oldukları işaretlerdir. Bu zaman, özgürlüğünüzü kazanma ve uzun zamandır sizden gizlenen pek çok kutsal gerçekleri almaya başlama zamanıdır. Biz Yükselmiş Üstatlar bu gerçekleri öğretilerimizde canlı tuttuk ve böyle yaparak, insanlığı bilinçlilikteki büyük değişim için hazırladık. Her gün kolektif olarak sahip olduğunuz bu inanılmaz gücün ve yeteneklerinizin farkında olmanız sağlandı. Rolümüz burada yaşayan herkes için yeni bir günü ortaya çıkarmak için Cennet’in kurtarıcılarıyla bir araya gelmek ve bu kutsanmış görevi yürütmek için bize verilen kaynakları kullanmaktır!

Değerli kalpleriniz birçok lütufkar hediyeyi almaya açık ve hazırdır. Haydi bu zamanı özgürlüğün, bolluğun ve İlahi Gerçeğe dönüşün mesajını yaymak için kullanalım. Haydi karanlığın tüm yalanlarına ve bitmek bilmeyen yönlendirmelerine derhal bir son verelim ve Yaratıcıdan gelen kutsal Işığın büyük akışı herkese verilen yeni kurtuluşu ve yeni realiteyi bize getirebilsin. Bu bizim uzun zamandır beklediğimiz ve artık sonuçlarını alacağımız zamandır. Çok kısa zamanda, sizin aranızda ortaya çıkacağız ve AEON’dan kutsal Işıklarını her gün akıtan Serafimin evsahipliğiyle bize verilen birçok kutsal gerçekleri öğreteceğiz. Bu Işık her geçen gün daha da büyür ve Güneşimizin parlaklığında kendini gösterir. Bu büyük Işık karanlığın gücünü azaltmakta ve Işığın kutsanmış emirlerini izleyenlere gerçek yardımı vermektedir!

Bugün mesajlarımıza devam ettik. Mesajlar etrafınızda devam etmekte olan şeyin köklü bir kavrayışını size sağlamak için düşünüldüler. Yeni realitenin doğuşu gelmiştir ve onunla, ruhsal ve uzay ailelerinizle karşılaşacağınız anlar da gelmiştir. Bu gerçekte Dünya planında şekillenen en özel zamandır! Bilin ki, Sevgili Bireyler Cennetin sonu gelmeyen Bolluğu ve hesapsız Kaynakları gerçekte Sizindir! Öyle de olsun! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirius diline Bir Olun! ve Mutlu Olun!)


ch

Sheldan Nidle Free Webinar