Followers

CMAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Tuesday 29 January 2013

29 Ocak 2013

1 Cauac, 7 Yax, 9 Eb

Dratzo! Döndük! Dünyanız sadece Tanrı’nın yapabileceği sihirli bir dokunuşu bekleyen kutsal bir arafta tutulmaktadır. Tanrı insanlığa bu çok yeni enerjilerle bir bütünleşme dönemi sağlamak amacıyla kısa bir gecikme emretmiştir. Uzun zaman önce, Anunnaki sizin üzerinizde bir hakimiyet kurmayı arzu ettiği zaman, karanlık hakimiyet döneminin sadece 13 bin yıl sürmesine izin verilmesini şart koşan özel bir anlaşma yapıldı. Birçok zaman hatlarının bire inişi, karanlığın dünyalı yandaşları için dönüşüm için zamanın geldiğinin son ispatıydı. Şimdi karanlığın askerlerinin yeni çağın başlamasına teslim olmaları ve izin vermeleri amacıyla kısa bir geçiş vardır. Karanlık, her zamanki gibi, bu teklifi reddetmiştir ve böylece, Tanrı’nın kesin komutası altında bu itaatsizlerin çoğunu bertaraf ettik ve onları bir grup Agarthalının ve Federasyon personelinin nezareti altına aldık. Bu grup şimdi bu bireylerin kayda değer bir kısmını nezareti altında tutmaktadır ve bu sayı şüphesiz bu sorun tamamen çözülene kadar artmaya devam edecektir.


Yukarıda vurgulandığı gibi, mesele şimdi kutsal bir duraklama şeklindedir. Bizim güçlerimiz yönetimdeki hukuken meşru bir değişimi desteklemek için hazırdadır ve biz de kutsal sinyal verilir verilmez, uygulanacak olan bir dizi anlaşmaları sağladık. Bu bakımdan değiştirilecek hükümetlerin hem yasal hem de askeri birimleri bize resmi sinyalin alınması halinde yetkinin transferini yapmaya hazır oldukları güvencesini verdiler. Biz de nazik bir şekilde tanrısal rehberlerimizden bize verilen ilk zaman planının hala geçerli olduğunu yeniden garanti etmelerini rica ettik; yanıt olarak, sinyali verecek olanlar bizi tekrardan bu planın uygulayacağımız bir plan olduğu konusunda bizi bilgilendirdi. Bizim pek çok bağlantı personelimiz yerindedir ve kutsal an geldiği zaman, herşeyin plana göre gideceğini görmeye hazırlanmışlardır. Ön planda biz mümkün olduğu kadar hızlı bir şekilde bu durumu çözülmesini sağlamak için bir dizi resmi çalışmalar yürüttük. Karanlık, kesinlikle, yakından gözlenmeye devam eder, çünkü son anda mükemmel bir geciktirme taktiğini ortaya atmakla meşhurdur!

Bizim gizli kutsal müttefiklerimiz çağrıldıkları zaman harekete geçmeye hazırdırlar ve dünyanın normal dönüşünden başka hiçbir şeyin gerçekleşmediğini görmek için dünyanızı gözlemekteyiz. Karanlık ve onun destekçileri olabilen her yerden kaynakları çalmak için yolları gözleyerek kürenizin dört bir yanında koşturmaktadırlar. Bu hücumlar çoğunlukla başarısız olurken, bir parça ek teminat sağlanmıştır. Bu bize, kötülük timsallerinin aramızda yapılan bir anlaşmayla ebedi olma niyetine sahip olmadıklarını ve müttefik personelimizin bu katı yürekli merhametsizlerle uğraşırken çok dikkatli olmak gerektiğini doğrular. Gerçekten bunun böyle cesaret kıran mübadeleler için son zaman olacağını düşünmek içimizi rahatlatır! Yeşil ışık yandığı zaman, operasyonumuzun başlangıç aşamalarının hızla ve emin bir şekilde ilerlemesini sağlamak için bir dizi stratejilerle hazırlandık. İlk aşama tamamlandığı zaman, yeni yönetim, yeni paralar ve yeni bolluk kesin olarak ve güvenli bir şekilde yerini alacaktır ve daha sonra ihtiyaç duyulan şey onu tümüyle daimi kılmaktır.

Toplumunuzun bu geçişi tümüyle bir ton doğrulayıcı belgeyle desteklenir. Karanlığın artık kıpırdayacak yeri yoktur ve kutsal boru çalmadan önce karşılarında çok kısa bir zaman vardır. Bu anda, büyük bir Işık Gaia’nın her yerine yayılacak ve yeni bir çağ resmi olarak başlamış olacaktır. Dünyanızın çeşitli yerlerinde takip edecek şeyin başlangıcını işaret edecek olan büyük bir gösteriyi sahneye koymayı amaçlıyoruz. II. Dünya Savaşından hemen sonra, hükümetlerinizden gizliliğe son vermelerini, varlığımızı açıklamalarını ve edindikleri teknolojiyi meydana çıkarmalarını istedik. Bir adama göre, bu hükümetler bunu yapmayı reddettiler ve ancak bu ilk ricamız şimdi dünyanızda ortaya çıkacak. Bu bir dönüm noktası niteliğinde bir olaydır. Yeni bir tarih ve kökenlerinizin gerçek bir açıklaması o zaman resmi olarak yazılabilir. Çocukluğunuzdan beri size söylenen yalanlar unutulacak ve gerçekler onun yerini alacaktır. Aynı zamanda, sizin için tam bilinçliliğin gerçekleşmek üzere olan neşesinin öğrenme anıdır.

Şükranlar! Biz sizin Yükselmiş Üstatlarınızız! Bu günde dünyanızda büyük bir mucizenin ortaya çıkmaya hazır olduğu bilgisini size vermek için geldik. Yüzyıllar önce, Kont Saint Germaine Kwan Yin tarafından Doğu’da bir eşi olan özel bir dünya birliği kurmuştur. Bu iki hazine şimdi Dünya planına bolluğu getirecek olan büyük bir serveti ödeyecektir. Tanrı’nın insanlık için kurduğu ve emretmiş olduğu her şeyden dolayı neşe içindeyiz! Yeni bolluk aleminizi dönüştürecek ve sizi bilinçlilikte büyük bir değişimin eşiğine getirecektir. Bizim kutsanmış görevimiz Agarthalı ve uzay ailelerimizin bilge desteğiyle tam bilinçliliğe doğru giderken size yol göstermektir. Birlikte, Gaia’nın şimdi iki ayrı dünyasını birleştireceğiz. Bu kutsal birlikte, siz hafıza kaybınızdan çıkmak ve ilahi içsel gerçeklerinizi yeniden keşfetmek için araçları bulacaksınız. Bu gerçekler sizin mevcut inançlarınızı değiştirecek ve yeni galaktik toplumunuz için sahneyi kuracak.

Bu yeni galaktik toplum bu galakside uygulanan çeşitli modellerin bir karışımı olacak. Mentorlarınızdan biri olarak, kutsanmış görevimiz bu meselelere bilgeliğimizi uygulayarak size yol göstermektir. Kısa bir sürede tam bilinçliliğe dönüşünüzden sonra, kendi galaktik toplumunuzun doğması için temel bir modeli şekillendirmek için gezegen çapında toplantılar düzenlenecektir. Biz seçimlerinizin bilgece olacağını düşünüyoruz ve biliyoruz ki, bu kalıpı kullanarak Venüs, Mars ve Pax dünyalarını hızlı bir şekilde yeniden insan yerleşimine açabilirsiniz. Bu yeni çok gezegenli yıldız ülkesi o zaman ilk büyük misyonunu başlatabilecek: bu galaksideki barışı pekiştirmek! Bu onbinlerce yakın galaksinin bizimle temas kurmasını sağlayacak olan birçok misyondan ilki olacak. Birlikte başaracağımız şey ilahi hizmetimizi Yaratıcıya ifade edecek olan bir dizi misyondur.

Birlikte çalışmamız başlamadan önce, bu yeni enerjideki ilk adımlarınızın kalan anları ailenize ve toplumunuza bu olayları anlatmak için kendinizi hazırlamanız içindir. Bizim de oynayacak bir rolümüz var. Birçok kutsanmış gerçeğin bu aleme gösterilmesi gerekiyor. Gaia’nın toplumları iki-sıralı, karanlık hakimiyetindeki bir toplumu sürdürmek için oluşturulan bir dizi inançlarla tuzağa düşürüldü. Bu kemikleşmiş inanç yapısı sadece uygun zamanda yapabildiğimiz şeyle bertaraf edilebilir. Çeşitli gizli kutsal topluluklarımız yeni yönetim tarafından özel bir duyurunun yapılmasına ihtiyaç duyarlar. Bu kitlesel görünürlüğümüze yol açacak ve böylece kutsal bilgeliğimizi ifade edebilecek ve öğretebileceğiz. Bu öğretiler şimdi gerçek olarak inandığınız şeylerin çoğunu iptal edecek ve izleyeceğiniz tüm şeylerin yolunu gösterecek. Dünyanızı temizlemek ve insanlık için yeni bir çağı yaratmak çokbüyük bir neşe kaynağıdır!

Bugün size çok yakında meydana gelecek olan şeylerin başka bir tasvirini verdik. Birçok kutsanmış gruplar bir araya gelmekte ve tarihinizdeki eşsiz bir zaman için sahneyi hazırlamaktadır! Pek çoğunuzun sahip olduğu inançlar, ki kozmosta benzersiz ve eşsizsiniz, şimdi ebediyen yerini almış olacak. Bilin ki sevgili bireyler Tanrı’nın sonu gelmeyen bolluğu ve hesapsız kaynakları gerçekte sizindir! Öyle de olsun! Selamat Gajun! Selamat Ja!


ch

Sheldan Nidle Free Webinar