Followers

CMAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Tuesday 26 March 2013

26 Mart 2013

 5 Men, 3 Mac, 9 Eb
Dratzo! Döndük! Halen yapmakta olduğumuz şeyi ve bunun niçin hala ortaya çıkmadığını açıklamak için geldik. Etrafınızda açık olarak görebileceğiniz gibi, karanlığın destekçileri hala bu değerli kürenin her yerinde iş başındadırlar. Kutsal gizli müttefiklerimizle aramızda işe yarar bir ittifak oluşturmak için çok çabaladık ve bu birlik yeni bir para sistemini yaratmış ve yeni finansal sistemi desteklemek için hesapsız altın ve gümüş miktarını güvence altına almıştır. Ek olarak, yeni bankacılık sistemi için temeli oluşturduk ve büyük özel bankaların sömürücü hakimiyetini ortadan kaldırmak için yasal araçları hazırladık, çünkü bu küresel olarak ahtapot gibi her yanı sarmış olan kurumların artık dünyanızın ekonomisinin kanını emememesi yaşamsal bir önem taşımaktadır. Bundan başka, yeni uluslararası yönetim sistemi kısa zamanda hayata geçecektir. Bu senaryo ile bağlantılı herşeyde son söz sahibi olan Tanrı’dır. Işık ve karanlık arasında 13 bin yıl önce uygulamaya konulan anlaşma son dönemecindedir ve bir dizi göksel olaylar sizi sınırlı bilinçliliğe esir eden koşulları getiren bu anlaşmayı bozacaktır. Olayların bu aşaması şimdi yürürlüktedir ve kısa zamanda dünyanızda yeni bir çağın başlamasına imkan verecektir.

 
Güç pozisyonlarındaki zamanları son ermek üzere olduğunu söylediğimizi karanlığa yumuşak bir şekilde söylemiyoruz. Gezegenin üzerinde çok sayıda görünmemiz, ilahi plandaki zamanı haber verir ki, o zaman personelimiz kutsal müttefiklerimizle bir araya gelecek ve binlerce yıldır hüküm süren karanlığın acımasız saltanatını sürdürenlerin engellenmesini sağlayacak. Sizi öyle çok çeşitli şekillerde ayaklar altında ezilmiş bir şekilde tutanlardan sonunda hesap sorulacak. Onların çok yakın geleceğini etkileyen tüm yönlerin tam olarak farkında olmalarını istiyoruz. Hepsinden de önemlisi, onlara Tanrı’nın saatindeki son geri sayımın hemen başlayacağını ve aynı zamanda öyle azimle araştırdıkları küresel felakete izin verilmeyeceğini vurguluyoruz. Ve hala bu adamlar ve kadınlar böylesine acıklı bir senaryo başlatmak için manevralarına azimle devam ediyorlar. Onlar hala amaçlarına erişmek için kontrolleri altındaki her türlü aracı kullanacak kadar dirençlidirler. Bu tüm inatçılır nedeniyle, onlar Tanrı’ya sadece onları Dünya’daki işlere katılmaktan alıkoymak dışında bir seçenek bırakmazlar. Bu nihayet hazırlanmakta olan herşeyin yeni bir günün ışığını görmesine imkan verecektir!
 
Ne Tanrı ne de biz bu ifşaat ve değişim zamanlarını duyurmadık, ancak bu ilahi olayın meydana çıkmak için bilinmesine ihtiyacı yoktur. Gerçekte, bu eşsiz bir dizi ilanlar aniden meydana gelecek ve Cennetin büyük şampiyonları tarafından ilan edilmemiş olacaktır. Uzun zaman önce, karanlık sizi, biyolojik olarak söylemek gerekirse zincirlere bağladı ve onun sizin üzerinizdeki hakimiyetinin sürekli olduğuna sizi inandırdı. Ancak böyle değil! Bu deneyim için kutsal amaç sizin için karanlığın doğası hakkında mükemmel bir hafıza sağlamaktı. Bu bilgi, yakında yeniden kazanılacak olan doğuşan gelen yeteneklerinizle onu birleştirdiğiniz zaman, Anchara İttifakının çeşitli üyelerini Işığa dönüştürmek için sizi çok iyi bir yere getirecektir. Bu istisnai ve kutsal göreve, Samanyolu Galaksisine gerçek, kalıcı bir barışı getirme görevine sizi başlatmak için önceden karanlık olan bu yıldız ülkelerini kaygılandıran sizlerin uzmanlığıdır. Büyük bir İttifak gemisi dizisi sizin tam bilinçliliğe dönüşünüzü bekleyen güneş sisteminin dış bölgelerinin hemen ötesinde durur, bu nedenle hazır olun ve realitenizdeki büyük değişimin kapıda olduğunu bilin!
 
Karşıdaki zamanlarda kafanıza takacak çok fazla şey vardır ve biz bu noktada mümkün olduğu kadar çok sizi hazırlamayı istiyoruz. Karanlık hükümetleri gözlüyoruz ve sizi manipüle etmek için ellerinden gelen herşeyi kullanmalarını izliyoruz. Onların ellerinin ustalığı bin yıldır çok incelikli olmuştur: haber medyası bir ekonomik c anlanmayı duyururken, aslında onları ortakları sizi savaşa, diktatörlüğe ve diğer çeşitli mutsuzluklara savurmak için amaçlanan bir ekonomik kriz için hazırlık yaparlar. Onların politik-ekonomik araçlarının herbiri gözlerinizin üzerinde perde çekmek bir araçtır ve ortak etki tüm faaliyetin uyumlaştırıldığı bir gölge oyunu gibidir ve önceden belirlenmiş bir senaryoya sokulur. Karanlık ve onun destekçilerine çok faydası olan inançlara sizi sokan performansın gerçek olacağına inanırsınız. Bu inançlar nedeniyle, yeni hükümet bu akıl edilmiş ekonomik baskıyı sona erdirdiği zaman pek çoğunuz şok olabilir. Bundan başka, yeni sürekli bolluk durumuna ve özgürleşmeye yol açtıkça, kutsal müttefiklerimizin size söylemesi gereken şeyin açıklanmasına ihtiyacınız olacak!
 
Şükranlar! Biz sizin Yükselmiş Üstatlarınınız! Bugün ilahi direktörlerimizden bazı harika haberlerle geldik. Kısa zamanda Dünyanız için yeni bir Sevgi ve Işığa yol açacak olan olaylar başlamaktadır. Karanlık sizi yaklaşık 13 bin yıl önce, yoksulluğu, köleliği ve çaresizliği getirerek sizi kendi boyutlarına indirdi. Şimdi bu zamanlar sona eriyor! Karanlık alemlerden kurtuluşunuz ve tam bilinçli Işık Varlıklarına dönüşümünüz ile ilgili yeni bir dönem başlayacaktır. Bu dönüşüm resmi olarak dünyanıza yeni, yararlı bir yönetimin getirilmesiyle başlayacaktır. Tanrı bize karşıdaki seçilmiş günlere bakmayı ve kutsal ortaklarımız tarafından verilecek bir mesajı hazırlamayı öğütledi. Onlar şimdi bunu hazırlamaktalar ve kısa zamanda duyuracaklar. Her zamanki gibi, özel bir tarih veremeyiz ancak bunu size seçmiş olduğumuz tarihte duyurmayı amaçlıyoruz. O zamana kadar, özgürlük zamanınızın her geçen gün size daha yakın olduğunu bilerek, sevinçle cennetleri gözlüyoruz.
 
Önceden size söylediğimiz gibi, çalışma arkadaşlarımız bizim sizin karşınıza görünür bir şekilde çıkışımız için sahneyi hazırlayacak olan bir dizi özel mesajı duyuracaktır. Tüm gezegende görüneceğiz ve birçok kutsal gerçekleri bilmekten sizi alıkoymak için karanlık tarafından kasıtlı olarak kullanılan dogmayı üretmiş olan büyük yalanları ve çarpıtmaları ortaya çıkaracak olan bir dizi genel öğretilere başlayacağız. Aydınlatmamız gereken bu gerçekler geniş çaplı, Ruhun ve Sevginin yapısıyla başlayan ve sizi tam bilinçlilik durumunun harikalarına hazırlayacak olan bilgiyi tanıtmakla devam eden gerçeklerdir. Temel olarak, biz insanlığın yol temizleyicileriyiz ve mesajlarımız herbirinizin sahip olduğu ilahi yolculuğun anahtarlarıdır. Gerektiği şekilde kararlaştırılan zamanda, Gaia dönüşüm anınızda sizinle birleşmeyi ve kendini tek, bütünleşik ve harika Işık alemiyle bütünleştirmeyi amaçlar!
 
Bu tam bilinçlilik durumunuzda farkına varacağınız, parlak, bütünleşik bir Işık alemidir. Bu noktada, bizim kutsal rolümüz değiştirir ve ilk olarak ilahi nezaretçileriniz oluruz. Işığın kutsal Varlıkları olarak ilk günlerinizde size rehberlik edeceğiz. Bu zamanda, fizikselliğin en yüksek bölgelerinde bulunan büyük alemleri size açıklayacağız. Işığa ilahi hizmet olan ilk görevinize sizi hazırlayacak olan bu alemlerin bilgeliğini yeniden kazanacaksınız. Galaksiniz onu ebediyen dönüştürecek olan özel alıştırmalara ve mucizelere ihtiyaç duyar. Galaksi üzerindeki galaksiz büyük yetenek ve özelliklerinizi bekliyor! Siz bu yaratım için Yüce Yaratıcının planını gözler önüne sermede Tanrıya yardım edecek olan araçların eş yaratıcısısınız. Tasvir ettiğimiz şey sadece karşınızda duran harikaların önemsiz bir başlangıcıdır!
 
Bugün kısa zamanda meydana gelecek olan şey hakkında konuştuk. Siz karanlığın hilesiyle geçici olarak yolunu kaybetmesi desteklenmiş olan büyük bir topluluksunuz. Şimdi kutsal yolunuza geri döndürecek olan gerçekler size verilecek. Birlikte, bu realiteyi yeniden yaratacağız ve tüm yönleriyle Sevgiye ve Gerçeğe adanmış gerçek bir alemi şekillendireceğiz. Bilin ki Sevgili Bireyler, Tanrı’nın sonu gelmeyen bolluğu ve hesapsız kaynakları gerçekte sizindir! Öyle de olsun! Selamat Gajun! Selamat Ja!
 

ch

Sheldan Nidle Free Webinar