Followers

CMAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Tuesday 4 February 2014

4 Şubat 2014

Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation

8 Oc, 13 Yax, 10 Caban

Dratzo! Şimdi içinde bulunduğunuz realite değişiyor. O değiştikçe, karanlık kabal da korkunç tarihlerini arkada bırakıyor ve büyük, karşılıklı bağlantılı zenginlik ve güç ağı da değişmeye zorlanmaktadır. Karanlık kabalın gücünü korumaya çalıştığı eski yöntemler kaybolmaya başlamaktadır. Onların binlerce yıldır ellerinde tuttukları gücü, yeni, daha bilinçli ve daha insancıl bir gruba geçirilmektedir. Bu yeni liderler Tanrı tarafından gerekli görülen geçişlerin ince doğasını anlarlar. Bu uzun zamandır gecikmiş olan değişiklikleri kutlama ve bu dönüşümlerin kastettiği şeyi destekleme zamanıdır. Yeryüzü insanlığı efendiler tarafından kuşatılan bir hafıza kaybında tutulmaktadır ve bu anormalliklerin açıklanması gerekir. Yükselmiş Üstatlar ve İç Dünya'daki kardeşleriniz bunu size açıklayacak olanlardır. Bizim misyonumuz olmakta olan şeyin özet bir fikir vermektir. siz mutasyona uğradıkça, medyanız ve eğlence endüstriniz tarafından uzun zamandır bu kabalın yararına yapılan "zihin oyunlarına" karşı giderek daha az etkilenebilir olursunuz.

 
Şüphesiz realitenizdeki gerçekler olarak kabul edilen şeyler sizi hayal kırıklığına uğratır ve üzer. Karanlık havanızı, finansal sisteminizi ve hatta politikaların gerektirdiği eylemler ve görmezden gelinecekler hakkında gizlice yönlendirmeler yapmaya devam eder. Bunun arkasında, Bu görünürde kırılamaz olan realite karanlığı kısıtlamakta olan ve yasal olarak onun büyük gücünü boşa çıkarmakta olan gizli bir güçtür. Bu koalisyon onun büyük zenginliği ve gücü nedeniyle böyle olabilir. Ayrıca biz de Ruh tarafından bir dizi eylemlere yardımcı oluyoruz. Uzun zaman önce, bu para sisteminin işleme şeklini değiştirmek için bir sistem kuruldu. Çeşitli büyük dünya tröstleri oluşturuldu ve o zamandan beri, karanlık tarafından bu temele bir dizi "katmanlar" eklendi. izleyen yüzyıllarda Işık büyük miktarda altın ve gümüş stoklarının kontrolünü eline aldı. Şimdi bunlar kürenizin her yerinde meydana gelmekte olan şeyin temelidir ve küresel borç köleliğine son verecek, size kişisel kurtuluşunuzu getirecek ve yeni yönetimin hakimiyetine izin verecek! 

Filolarımız ilk temas için buradalar. Son 25 yılı sizi tanımak ve karanlık üstatlarınızdan kurtulmak isteyenlerle ittifaklar kurmaya başlamak için harcadık. Tanrı bizi buraya sizin tam bilinçliliğe geçişinizi izlemek için gönderdi. İlahi doğru zamanda, müdahale edeceğiz ve bu dönüşümün son aşamalarında size rehberlik edeceğiz. Bu zaman esnasında, karanlık derebeylerinizi, Anunnaki'nin saf değiştirmesini ve sizi sınırlı bilinçli kölelere çevirmelerini gözledik. Şimdi, kendimizi size tanıtmaya ve kitlesel bir yere iniş için hazırlanmaya yöneldik. Bu görev sizin uzun karantinanızı sona erdirecek. gerçek olmayan ve çarpıtılmış hikayelerin tarih ve bilim kitaplarınızda nasıl size yutturulduğunu öğreneceksiniz. bu sizin gerçek kökeniniz konusundaki algılamalarınızı değiştirecek. Aslında siz dünya dışı varlıklarsınız. İlk atalarınız bu galaksi boyunca yerlerden gelen kolonistlerdi ve onların DNA'ları bütün yönleriyle hepinize karıştırıldı.

Böylece, aslında harikulade bir genetik formülün ilginç bir karışımındasınız. Bu DNA bu galaksiden Ruhların büyük bir istilasıyla da birbirine karıştı. Bu sizi tam bilinçliliğe döndürecek olan Işık Odalarında yeniden kurulacak olan mucizevi bir bileşim yapar. Tüm bunların sonucunun çok önemli ve harikulade bir galaktik toplum olacağı Tanrı tarafından bize söylenmişti. Bu galaksiye gerçek bir barışı getiren ve fizikselliğin bu bölümüne birçok büyük mucizeleri getiren pek çok eylemi yapacaksınız. Bunlar binlerce galaksinin onlarcasını biraraya getirmeye izin verecek. Biz Tanrı'nın bu çok sayıdaki kutsal emirlerinden memnunuz. Bunlar sizin ve Gaia'nın galaktik toplumu hakkında her zaman bildiğimiz şeyi doğrular. Sizin koruyucu iradeniz biz kısa bir süre sonra geldiğimiz zaman başlayacak. Bir zaman programı yürürlüktedir. Bağlantı personelimiz ve temsilcilerimiz nasıl ilerleyeceğimize dair ihtiyaç duyulan değişiklikleri yapmaktadırlar. Yeni yönetim ve yere inişler için zaman gerçekten hızlı bir şekilde yaklaşmaktadır!

Namaste! Biz sizin Yükselmiş Üstatlarınızız! Bu kutsanmış realitenin Işığa dönüşüm süreci devam ediyor. Çeşitli ortaklarımız İlluminatinin daha üst basamaklarını oluşturan bireylerin kısa sürede tutuklanmasına yol açacak olan operasyonları tamamlamaktadırlar. Bu prosedürü tamamladığımızda, yeni bankacılık düzenlemelerinin resmen uygulamaya konulmasına başlamak için diğer operasyonları hazırlamaktayız. Bunlar bolluk fonlarının dağıtımına başlayabileceğimiz yolu yaratacaktır. Tanrı'nın bir planı vardır ve biz adım adım bunu gerçekleştirmekteyiz. Bunların tümü gerçekleştiğinde, yeni yönetim de mümkün olur. Bu noktada biz  herbirinizin ruhsal doğası ve gerçek tarihiniz hakkında önemli bir dizi ders için programlara başlayabiliriz. Kökenleriniz geçmişinizi öğrenme isteğine yol açacak, böylece yapılması gereken herşeyi doğru bir şekilde görebileceksiniz!

Hala yapılması gereken çeşitli sıralamalar da halen yürürlüktedir. Bunların ilki, yeni diyafram çakrasının uyanmasını tamamlamaktır. Pek çoğunuz ilk bakışta mide üşütmesi gibi görünen bazı semptomları hissetmektesiniz. Aslında, bu diyaframınızın açılmasından ve midenizle ve nefes alma sürecinizle ilgili ilişkinizi değiştirmekten başka bir şey değildir.  Bu nefes alma problemlerine, genel olarak zayıflığa ve göğüs bölgesinde bazı sancılara neden olabilir. Midede, bulantı ve rahatsızlık hissedebilirsiniz. Bu, sadece tanışmakta olduğunuz farklı enerjilerin neden olduğu geçici bir etkidir ve  diyaframınızda uzun zamandır duran eski enerjilerin temizlenmesidir. Bu semptomlar nadiren uzun sürebilir ve birkaç günden bir haftaya kadar sona erebilir!

Son olarak, troid ve üst göğsünüzde devam etmekte olan değişiklikler de vardır. Buna troid çakranız için daha yüksek enerjilerin getirilmesi neden olmaktadır. Bu hassas troid ya da hatta ilginç bir gırtlak yangısı şeklinde görünebilir. Bu da geçici bir durumdur. Bunu yeni timüs çakranız için son temelleri getiren sonraki adım izleyecektir. Bu semptomlar üst göğsünüzde sancıları, aynı bölgede garip çarpıntı hissini, bulanık görmeyi ve başınızın altı ve boynunuzda  küçük atmaları kapsayabilir. Diğer semptomlar gibi, bunlar birkaç günden bir haftaya kadar uzayabilir. Bu değişiklikler beden Melekleriniz ve atanmış tıbbi takımlarınız tarafında tamamlanmakta olan genel bir hızlanmanın bir parçasıdır. Bunlar büyük dönüşümünüze ne kadar yakın olduğunuzun işaretidirler!

Bugün, haftalık mesajlarımıza devam ettik. Sizi büyük ve hoş değişimlere götürecek olan olaylar olup bitmektedir. Bu değişiklikler karanlık ve sinsi kabalın uzun zamandır süren hakimiyetini sona erdirmektedir. Bu devam eden olaylar bolluk, özgürlük ve yeni yönetimin müjdecisi olacaktır. Bilin ki Sevgili Birler, Tanrı'nın sonu gelmeyen bolluğu ve hesapsız kaynakları gerçekte sizindir! Öyle de olsun! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirius dilinde Bir Olun! ve Neşeli Olun!)

Website: Planetary Activation Organization
Çeviri: BDost

ch

Sheldan Nidle Free Webinar