Followers

CMAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Monday 12 May 2014

06:05:2014


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation


 Sheldan Nidle -- 06:05:2014

8 Imix, 4 Moan, 10 Caban

Dratzo! Yine iyi haberlerle geldik! Size özgürlüğü, bolluğu ve yeni yönetimi getirmek için gezegenin her yerinde olaylar meydana gelmektedir. Bu harika döngü tamamlandığı zaman, ifşaat olacak. Dünyanızda meydana gelmekte olan şeye sevgiyle kucak açıyoruz. Bu güneş sisteminin ilahi planına ne kadar muhteşem bir şekilde uygun düşüyor. Değişiklikler her yerde var oluyor. Merkür bir diğerini yaratan aktif bir volkanla kelimenin tam anlamıyla infilak etmektedir. Venüs, Gaia ve Mars şimdi bu kürelerin ilk zamanlarındaki realitelerine yeniden dönmelerine yol açacak olan bir dizi iklim değişikliklerinin ortasındadırlar. Bunda bizim rolümüz tam bilinçli Işık Varlıklarına büyük dönüşümünüze rehberlik etmektir. Bu görevler yürürlüktedir, çünkü Tanrı bu yeni bilinçliliğin kabulü için sizi hazırlamaktadır. Bu sırada karanlık ve onun destekçileri bu kaçınılmaz dönüşümü durdurmak için yaptıkları her plan başarısız oldukça sarsılmaktadırlar. Bu güneş sisteminin her yerine hızla yayılacak ve yeni bir muhteşem yıldız ülkesini oluşturacak olan bir galaktik bilinçliliğe kendinizi kaydırmak için yaratıldınız.



Dünyanız gerçekte iki dünyadan oluşmaktadır. Biri İç Dünyadır ve Agarthalı kuzenlerinizin yuvasıdır. Onlar 900 bin yıl önce Gaia’da tohumlanan kolonilerin son kalanlarıdır. İlk başta, onlar sizin Lemurya olarak adlandırdığınız kıtaları işgal ettiler. Bu son grup Lemurya hakkında bilgi veren son kalıntılardı. Atlantalılar onların yeryüzü alemine saldırdı ve sahip çıktı. Bu 13 bin yıl önce kaynamış olan hararetli bir çatışmaya yol açtı. Atlantalılar kadim İyonya’ya (Güney Avrupa) saldırısı ters tepti ve kıtayı infilak ettirmeyi desteklemiş olan kadim gaz odalarına neden oldu. Atlantis denizin dibine gömüldü. Atlantalılar tarafından büyük bir göçten sonra kalan şey sizin sınırlı bilinçli atalarınız ve Atlantalılar’ın ardılları olan Anunnaki idi. Bu iki grup tarihinizin son 13 bin yılını şekillendirdi. “Altın Çağlar” sizin yeni üstatlarınız olarak Anunnaki ile ilk deneyimlerinizdi.

Antik Çinli, Mezopotamyalı, Hintli ve Mısırlılar bunun ne kadar uzun zaman önce meydana geldiğini biliyorlardı. Bize verilmiş olan görev sizi izlemek ve sadece Tanrı öyle uygun gördüğü zaman müdahale etmekti. Bu politika mesih misyonlarına ve dinlerin ortaya çıkmasına yol açtı. Bu dinler Anunnaki ve onların destekçilerinin, şeytani amaçları için tamamen kabul edilebilir olduğunu düşündükleri şekle sokuldu.  Onların eylemlerinin sonuçları günümüzde bile insanlığın başına bela olmaya devam eden nefrete ve bölünmelerle gelişti. Bu tarih sizin meydana gelen şeyi anlamanız için hayati önem taşımaktadır. Dünyanız uyanıyor ve geçmişin büyük hatalarını düzeltmek için canla başla çalışmaktadır. Bunlardan en önemlisi dünyaya ve onun insanlarına zarar vermeyi isteyen bir otoriteye itaat etmektir. Artık insanlık Dünya Ana’ya zarar vermek yerine onu nasıl destekleyebileceğini öğrenmektedir. Bu aydınlanmış hareketler insanlık için yeni bir çağa yol açmakta olan tepkilere neden olmaktadır. Aynı zamanda, sizi ifşaata hazırlamaktadır.

İfşaat hızlı bir şekilde bir sonraki adıma, sizinle kitlesel bir küresel ilk temasa doğru ilerlememize imkan verebilir. Biz ilk olarak karanlık bireylerin yeni yönetimin başlamasını kesintiye uğrattıklarını gözledik! Bu ilk zamanlardaki güçlüklere rağmen, biliyoruz ki, karanlık üzerinde siz zafer kazanacaksınız. Geçen iki yıl karanlığın destekçilerinin kendi zeminlerini korumak için son bir elde tutma hareketine şahit oldu. Bu son hareketleri başarısız oldu. Şimdi meydana gelmekte olan şey, ortaya çıkan şey ile bizim gelişimiz arasındaki son adımdır.  Karanlığı devirmeyi isteyenlerle konuşmalar yaptık ve onların hızlı arttıklarını gördük.  Onlar nefretlerini üstlerinden atmışlar ve sadece onların güçlerini elinden almayı istiyorlar. Yeni yönetim bizim gelişimiz için ortamı hazırlayacak. Yeryüzü insanlığı çok uzun zamandır dünya dışı kökenlerinden kopmuştur. Yeniden bağlantı kurma zamanı geldi. Sizi orijinal tam bilinçlilik durumunuza geri döndüren büyük bir yeniden birleşme zamanıdır. Sizin için Lemuryalı kuzenlerinizle yeniden bir araya gelme ve yeni bir yıldız ülkesini şekillendirme zamanıdır.  

Şükranlar! Biz sizin Yükselmiş Üstatlarınızız! Tüm nimetleri ve bilgeliği için Tanrıya şükredin ve dua edin. Büyük bir kutlama için zaman geldi. Bizim sevgili ortaklarımız, bizim kutsal görevlerimizi geciktirmeye hazır görünen karanlık bireylerin ve onların destekçilerinin gücünü ve yalanlarını bozacak olan birçok harika girişimler dizisini tamamlamaktadırlar. Tanrı ve onun temsilcileri geliyor. Karanlık şimdi bize göstermemiz için verilen her şeye izin verecek. Işık aslında muzafferdir! Gerçeğe, Bolluğa ve Borçsuzluğa giden yol elinizin altında. Bu yol bizim ruhsal ve uzay ailelerimiz için masayı kuracak olan ilk gerçeklere ve realitelere sizi götürecek! Onların gelişi tam bilinçliliğe özgü harikaları anlamaya ve öğrenmeye başlama zamanının geldiğinin işaretini verecek! Biz sizi coşkulu çocuklarımız olarak kabul ediyoruz. Bu ve yeni ve ilahi boyutta anlayacak, öğrenecek ve yapacak çok şey var!

Biz Tanrı’nın özüyle dolu ve Yaratıcıyla Birlikten gelen neşe içinde sarmalanmış bir dünyada yaşayacağız! Işığın ve Sevginin göksel ve arındırıcı müziği ile dolu Ruhunuzu hissedecek ve büyük bir sevinç deneyimleyeceksiniz! Burada saadet içindesiniz ve bunu çeşitli fiziksel alemlerde ilahi planın ortaya çıkması için kullanıyorsunuz. Bu sizin karşınızda duruyor. Yükselmiş bir topluluk olarak biz, bu sonsuz görkemin ilk anında size yardım etmek için buradayız. Uzun zaman önce, ruhsal örtüyü açmaya başladık ve tam bilinçliliğin neyle ilgili olduğunu tam olarak keşfettik. Çok fazla şey biliyoruz. Ancak, bu alemin tam bilgisinin üstat olma alından çok daha fazlasını gerektirdiğini anladık. Bu, her birinin uzunluğu bir yıldan daha fazla süren yaşamlara mal olur. Birlikte, müşterek bilgimizi alacağız ve yeni bir yıldız ülkesi yaratacağız.

Mevcut yaşamınızın sınırlamalarını aştıkça ve sonsuzluğa eriştikçe, değişirsiniz. Bu mevcut dünyanın yol ve yöntemlerinin ötesine geçen biri olun ve Tanrı’nın hepimizden istediği şeyi öğrenin. Bu ışıkta, ihtiyaç duyduğunuz şeyi ve üzerinizden atılması gereken şeyi görebilirsiniz. Niçin burada olduğunuzu ve sizden ne beklendiğini öğreneceksiniz. Yaşam sözleşmeniz size daha açık olur, böylece kişisel Akaşik kayıtlarınızın tüm kapsamını yaparsınız.  Ruhsal rehberlerinizle kolayca konuşabilir ve fizikselde size öğüt verenleri keşfedersiniz. Bu aydınlanma bilgelik kanalını açar ve size yaşamınızı daha iyi nasıl sürdürebileceğiniz ve hemcinslerinize nasıl destek olabileceğinize ilişkin bir rehber verir. Yeni sorumluluklarınızı kabul edebilecek ve gerçek bir toplumun sizin yeteneklerinize ve diğerlerinkilere dayalı olarak nasıl şekillendirileceğini öğreneceksiniz. Halleluyah! Halleluyah!

Bugün, günün harika olaylarına ilişkin daha ileri açıklamalar yaptık. Gerçekleşen değişimleri inceledik ve gösterdikleri hedefi keşfettik. Uzun zamandır beklenen nokta çok yakın! Yakında bunların tamamı ortaya çıkacak! Bilin ki Sevgili Bireyler, Tanrı’nın sonu gelmeyen bolluğu ve hesapsız kaynakları gerçekte sizindir! Öyle de olsun! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirius dilinde Bir Olun! ve Neşeli Olun!)



 Çeviri: Bdost 

No comments:

Post a Comment

ch

Sheldan Nidle Free Webinar