Followers

CMAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Tuesday 22 May 2012

22.05.2012




1 Pax,10 Lamat,8 Manik


Selamat Balik! Geri döndük! Dünyanızda birçok şey oluyor. Işık ve karanlık arasındaki büyük çatışma doruk noktasına ulaşmakta. Bu mücadele Batılı hükümetleri adamakıllı yordu. Finansal kriz derinleşmeye devam ederken Kabal’ın kontrolündeki rejimler neye uğradıklarına şaşırıyorlar. Borçlanma yönlü ekonomiyi korumanın zorlukları Yunanistan, İzlanda ve İrlanda gibi ülkelerin günlük devam eden isyanlarıyla yoğunlaştığı için istikrara yönelik tehditler de artmıştır ve bu onları her yönüyle sarsmaktadır. Büyük çok uluslu bankaların kendini beğenmişliği, bu sendeleyen küresel durumu daha da kötüleştirmektedir. Yine bu bankalar üzerlerindeki ipotek sayısı artarken, erozyona uğramaktan muzdarip olmaktadırlar. Bütün bu berbat durum çöküşün eşiğinde sallanır! Bu kağıttan evler sallandıkça, mevcut nakit para sistemini gözden düşürmeye odaklanan bu ülkeler şimdi başarılı oldukları için mutlu olmaktadırlar. Yeni ve daha adil ekonomik sistemi yaratmaya çalışanlara yaptığı gibi, Işık bu konudaki çabaları destekler.



Bu gelişmelerde bizim görevlerimizden biri destek, öğüt ve bu baştan sona alarm verilmiş olan ülkeler tarafından yapılan teklifleri teşvik etmek için kullanılabilen bir yardım elidir. Geçmişte, bağlantısız ülkeler batı tarafından önemsiz, en son akla gelecekler olarak düşünülürdü. Batı’nın bir zamanlardaki görkemli ekonomileri dipsiz bir kuyunun kıyısında durdukları için, bu ötekileştirme şimdi değişmektedir. Potansiyel faciaların bu mevcut sıralaması son yirmi yıl esnasında, dünyanın hakimiyetini ele geçirmek için hırslı girişimlerinin bir parçası olarak kasten planlanmıştır. Şimdi onların kontrollerinin ötesindeki İlahi koşullar, Kabal’ı kendi şeytani hilesinin insafına bırakarak, onların bu hedefini bir kenara atmıştır. Bu arada Yükselmiş Üstatlar’ın yeni para sistemini ortaya çıkarma planları Kabaldan ayrılan bu ülkelerin gizli kutsal toplulukları tarafından yönlendirilen hedeflerle hoş bir şekilde bağlanacaktır. Ok yaydan çıktı ve dünyanız bin yıldır katlanmış olduğu bir realitenin son günlerini yaşamaktadır.

Sizi ilk temasa hazırlama programları iyi gidiyor. Sizin tıbbi dosyalarınızdaki her zaman değişen profillerin hızına yetişmek için bunları sürekli olarak gözden geçiriyoruz. İlk resmi yayınlar kafa karışıklığınızı ve endişelerinizi giderecek şekilde yapılmalıdır. Her birinizin yapmaya ihtiyaç duyduğumuz şeyden rahatsızlığınızı giderecek cevaplara ihtiyacınız var ve biz isteyen herkesle yüzyüze etkileşim içinde olmayı amaçlıyoruz. Operasyonun bu kısmı çok yönlü toplantılar hakkındadır: 900,000 yıl önce güzel gezegeninizde ilk olarak yerleşmiş olan ruhsal ve uzay ailelerinizin Sevgi içinde dönüşüyle, İç Dünya’dan insanlar sonradan onları izlemiş olan yeryüzü insanlığı ile yeniden bir araya getirilecektir. Dünya planında sizi koruyan hafıza kaybının örtüsü size gerçekten kim olduğunuzu size unuttur, işte bu nedenle ilk şey bu hayati sorun ve ilk temasın sizi götürmekte olduğu yer konusunda hızlanmak için sizi yetiştirmektir. O zaman bu dönüşümün nasıl meydana geleceğini daha yararlı bir şekilde betimleyebileceğiz. Yükselmiş Üstatlar size bu ilk aşama boyunca rehberlik edecekler.

Bu çağ boyunca size ruhsal olarak rehberlik etmiş olanlar tam bilinçliliğe nasıl döneceğiniz hakkında sorularınıza ve kaygılarınıza cevap vermek için hazır olacaklar. Süreç karmaşık olmasına rağmen, sorgulamalarınıza ihtiyaç duyduğunuz, basit, kapsamlı cevaplar verilecek. Bu bakımdan herhangi bir stresten kurtuluyor olmanız önemlidir, böylece keyifli bir zihin çerçevesinde bu macerayı tamamlayabilirsiniz. Bizim personelimiz ilk olarak Yükselmiş Üstatları destekleyecek ve eğer gerekliyse bu dönüşümün gerçekleşeceği yeri size gösterecek. Çoğunuz bu prosedürlerin niçin gerekli olduğundan endişe ediyorsunuz, ve biz endişelerinizi ve sorularınızı tatmin etmeye hazırız. Sizinle etkileşimlerimiz Sevgi dolu ve onur verici olacak ve tümüyle sizin onayınızla yapılacak. Tanrı da sevgi dolu bir Işık odasının kullanımının nedenleri konusunda tamamen rahat olmanızı planlar. Bu özel koruyucu koza size şifa verecek ve 13 bin yıl önce sınırlı bilinçliliğe düşüşünüzden sorumlu olan RNA/DNA’nızdaki sayısız suni blokları ortadan kaldıracak ve size şifa verecek.

Namaste! Biz sizin Yükselmiş Üstatlarınızız! Bugün özgürlüğünüzü size getirecek ve yasa dışı borç köleliğinize son verecek olan bazı faaliyetleri açıklamak için geldik. 18.Yüzyılın sonunda ve 19.Yüzyılın başında, tasarlanmış borç enstrümanları yoluyla büyük zenginliği toplamaya dayanan bankacılık sistemi revaçta oldu. Zamanla bu her zaman artan borç enstrümanlarının bir araya gelmesi ve işlem görmesinde küresel bir artış, zaman zaman paniklerle sonuçlanan istikrarsızlık yaratmıştır. Bu döngüler dünyanın birkaç kişinin elindeki inanılmaz zenginliği yaratan ani bir ekonomik düşüşün izlediği dünyanın ticari pazarlarında genel bir yükselişten ibarettir. Bu döngüler şimdi borçla çalışan bir ekonomiden gerçek eşitliğe dayanan bir ekonomiye döndüğü için sona erecektir. Bu kağıt para (madeni karşılığı olmadan basılan para) dünyasının günleri sayılıdır ve yerini tüm borç kavramına bir son veren gerçek değerli para alacaktır!

Şimdi dünyanızda tüm bankacılık işlemlerini tamamen saydam hala getirecek olan ve bir bankanın rezervlerini sürdürmesi için ihtiyaç duyduğu fonların türlerini düzenleyecek olan bir dizi bankacılık yasaları mevcuttur. Tüm banka muhasebesi açık olacaktır ve yeni bir kurum gerek ulusal ve gerekse uluslararası çalışan bu bankaları denetleyecektir. Gerek aldıkları, gerekse dağıttıkları fonlar eşitliğe dayanacak: değerli metaller (altın, gümüş ya da platin) ya da elmaslar gibi yüksek değerli maddeler. Bu yeni sistemi uygulamaya koymak amacıyla, geniş kapsamlı bir borç affı temel önceliktir ve dünyanın her yerine duyurulacaktır. Bu yeni sistem başlamaya hazırdır, ancak biz, size betimlediğimiz şeyin mevcut finansal iflasın yarattığı şeyin ve küresel olarak çözüm sağlayacak araçların çok basitleştirilmiş bir genel özeti olduğunu anladığınızdan emin olmalıyız.

Bu yeni eşitlikçi sistem ve yeni eşitlikçi ekonomi, birkaç kişinin her ülkeyi ele geçirmesine ve bankacılık sisteminin akıllı kullanıcılarını kontrol etmesine imkan vermiş olan mevcut suistimali ortadan kaldıracak. Böylece ilk hamlelerimizden biri yeni finansal sistemin yaşayabilirliğini güvence altına almak amacıyla dünyanızın büyük bankalarını ele geçirmektir. Ancak unutmayın, bu adil ve bolluk yönelimli sistem bile paranın arkasında yer alan bolluk durumuna yalnızca geçici bir önlemdir. Bizim buradaki asıl ilgi alanımız sizin tam bilinçliliğe geri dönüşünüzdür. Tanrı fiziksellik için ilahi planı gözler önüne sermede bizimle çalışmanıza izin veren bilinçlilik durumuna geri dönmenizi emretmiştir. Bu yüce görev bizim ilahi hizmetimizin temelidir ve biz ilahi olarak mümkün olan en kısa zamanda tam bilinçliliğe dönüşünüzü taahhüt ediyoruz. Galaktik Federasyonun desteğini aldık ve onların yetenekleri bu ilahi amacımızı büyük bir başarıyla gerçekleştirmemize izin verecek.

Bugün, dünyanızda ortaya çıkmaya hazır olan şey hakkında size güncel bilgiler verdik. Realiteniz artık varlığını sürdüremeyeceği bir noktaya erişmiştir ve dünyanızı dönüştürmek ve tam bilinçliliğe kutsanmış dönüşünüz için yolu hızlı bir şekilde hazırlamak için çok ciddi bir müdahale yoldadır. Bilin ki sevgili Birler, Tanrının sonu gelmeyen bolluğu ve hesapsız kaynakları gerçekte sizindir! Öyle de olsun! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirius dilinde Bir Olun Neşe İçinde Olun!)



Website: Planetary Activation Organization 
   
 
Çeviri: DBost                                                


No comments:

Post a Comment

ch

Sheldan Nidle Free Webinar