Followers

CMAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Thursday 31 May 2012

31.05.2012



4 Men, 8 Pax, 8 Manik


Dratzo! Döndük! Dünyanızda kapalı kapılar arkasında çok şey olmaya devam ediyor. Karanlık Kabal bankerleri bankacılık endüstrisini yeni yönetimi ve operasyonun köklü değişikliklerini benimsemeye zorlamanın araçları olan bir yığın yasa dışı borç enstrümanlarıyla böyle bir azgınlık durumunu yaratmışlardır. Biz bu sahte bankacılık uygulamalarını yeni bir küresel finansal sistemi getirmek için zemin olarak kullandık. Kabalistlerin kibiri, yüzyıllardır dünyanızı saygısızca yönetmiş olan karanlık güçlerin belini kıracak gülle olan kitlesel bir borç durumunu oluşturmuştur. Onların dolandırıcılıklarının ve suçlarının büyüklüğü tartışma götürmez ve birçok cesur ruhların desteğiyle, bizim ortaklarımız bu ciğeri beş para etmezleri cehenneme göndermek için yeterince delil toplamışlardır. Sonunda, genel çözümün bir yöntemi apaçık olmuştur. Biz ortaklarımızdan ve yeryüzü dünyasının gizli kutsal topluluklarının bazı üyelerinden muhalif olanlarla toplanmalarını ve onları yeni finansal sistemin başlamasına imkan veren bir anlaşmayı imzalamaya zorlamalarını istemiştir.



Bu bolluk fonlarınızın piyasaya sürülmesine yol açacaktır. Aynı zamanda belirli alıcılara gönderilmiş olan paralar da tam gerekli konumdadır ve bankacılık anlaşmaları kısa sürede imzalanıp yürürlüğe girdiğinde gönderilecektir. Başlangıcından beri bu süreci izlemek için görevlendirilen ortaklarımızdan diğer bir grubumuz var. Çeşitli teknolojik muhafızlarımız yürürlükte ve yukarıdaki anlaşmalar imzalandığında başlayacağız. Bolluk ödemeleri yeni hükümetlere güvence verecektir ve uzun zamandır sizinle konuştuğumuz yeni realiteyi mümkün kılacaktır. Her şeyin ilahi doğru zamanda meydana gelmesini sağlamak için, birçok ilahi Varlık, kendi güvenlik takımlarımızla birlikte, bu fonların karanlıktan ve onun iyiden iyiye ahlaksız yollarından korumaktadır. Görevimiz ilk olarak ilk temas misyonunu sizinle yürütmektir; ne olursa olsun bu operasyonu ileriye taşımak bu misyonun en önemli kısmı olur ve bu nedenle bunların hepsini yakından izliyoruz ve bu misyonu başarılı bir şekilde tamamlamak için gerekli olan her şeyi yapmaya hazırız.

Bu faaliyetleri Yükselmiş Üstatlarınızla olduğu kadar, Agarthalılarla da özenle koordine etmekteyiz. Bu misyon tam bilinçlilik ve değerli güneş sisteminizin Işığa geri dönüşü hakkındadır. Hepiniz Işık tarafından onurlandırılacak olan özel bir kadere sahipsiniz ve bu nedenle karanlık yöneticilerinizin yetki saltanatlarından yasal olarak koparılıp atılması önemlidir. Bu yetkinin kaynağı, yetkiyi korumak için günlük olarak kullanılan nakit para sistemiyle eşleşen son derece çürümüş finansal sistemdir. Bu paraları elinde bulunduranlar iç içe geçmiş bankalar ve onların yönetimdeki ortaklarından oluşan bir gruptur ve bu şebeke öyle çok büyük borç üretmiştir ki, dönüşü olmayan bir noktaya erişmiştir. Bu iki önemli noktayı tekrar açıklamak istiyoruz: ilk olarak, Kabal çok büyük çöküşü engellemek için seçenekleri tüketmiştir. İkincisi, bu çöküş yeni realitenizi yeni bir yola sokmak için fırsatları başlatacaktır. Bu bizim tümüyle gerçekleştirmeye hazır olduğumuz şeydir ve böylece özgürlüğünüzün anı hızla yaklaşır.

O halde, şimdi nerede duruyoruz? Dünyanız bir ahlaki çöküş noktasındadır. Aynı zamanda, ilk zamanlarda karanlık çok daha baskıcı bir küresel sistemle hızla ilerlemek için durumu nasıl kullanacağını yanlış hesapladı. Onların eski üstatlarının, Annunaki’nin liderliğinin kaybı 1990’ların ortasında, Işığa katılmayı ve sizin üzerindeki sınırsız güçlerinin kullanımına son vermeyi reddeden destekçilerinin başlangıçta hayal ettiğinden çok daha zor olduğunu kanıtladı. Bu saygısızlık onların mağlubiyetlerinde etkendi. Işık ve onun güçleri geldiler ve Tanrı’nın emirlerinin rehberliğinde bu itaatsizleri ortadan kaldırmak için güçlerini kullanmaktadırlar, böylece tam bilinçliliğe kutsal bir köprü olacak olan yeni realite için yolu açmaktadırlar. Tam bilinçliliğe dönüş hafıza kaybınızı sona erdirecek ve ruhsal ve uzay ailelerinizle yeniden bağlantı kurmanıza imkan verecek. O zaman bu kutsal güneş sisteminin koruyucuları ve Işığın Galaktik Federasyonunun önemli bir üyesi olacaksınız.

Namaste! Biz sizin Yükselmiş Üstatlarınızız! Kutsanmış olanlar, iyi haberlerle geldik. Ortaklarımız, herhangi bir şüphenin ötesinde, kendi uzun saltanatlarına bir son vermeyi fark etmeleri için karanlık üzerinde yeterince baskı yapabilmişlerdir. Bu boyutun büyük bankalarını ele geçirmeyi ve bu pozisyonu, bu parlak ve güzel gezegeninizin büyük rejimlerinin hızlı istifasını sağlamak için kullanmayı amaçlıyoruz. Uzun zamandır gözledik ve amaçlarımıza bağlı kaldık, şimdi harika meyvelerini veriyor. Bu kitlesel değişiklik için görevlendirilmiş olanlar hem yeterli miktarda son derece suçlayıcı delil kadar, hem de büyük bir pazarlık gücü kazandılar. Ele geçirmeye çok yakın olduğumuz bankalar bizim sunduğumuz koşulları, özellikle de perçinleyici faktörün onları kapitülasyonlarına-şartlı teslim olmalarına bağlı büyük para miktarı olduğunu dikkate almayı reddetme pozisyonunda değiller. Tüm bunlardaki en kilit unsur Tanrı ve Galaktik Federasyondur. Onlar bu işlemlerde kutsal seçilmiş yetkililerdir!

Tanrı bize, karanlığı ikna etmek ve devirmek amacıyla kendi araçlarımıza ekleyebileceğimiz, inanılmaz kaynaklar sağlamıştır. Bunun da üzerinde, uzay ailelerimiz zaferimizi sağlamak için ileri teknolojilerini kullanmaktalar. Şimdi odak, karanlığa onların felaketleri olacak olan bazı özel dokümanları imzalatmaktır. Aynı zamanda yakın geçmişte Kabal’ın bankerlerinin bir bölümü üzerinde yasa dışı faaliyetlerini ispat eden yasal ipoteklere ve kredi dokümanlarına sahibiz. Bu dokümanlar Kabal’ın hem ahlaki hem de yasal olarak iflas eden bir finansal sistemi nasıl beslediğini gösterir. Bu realitenin en karanlık köşelerinden kötü niyetli varlıkların bu sürüsünün defteri dürme zamanı, öyle ya da böyle geldi. Niyetimiz tamamen gidişatın bu yönünü tamamlamak ve sizi bu bozuk, güç hastası varlıkların zincirlerinden kurtarmaktır!

İnsanlığın tümünü kutsuyoruz ve sürekli köle kalmanızı isteyenlerden sizi kurtarmak için meydana gelecek şey hakkında çok mutluyuz. Sonsuzluktan önce, insanlık tam bilinçliliğe adım attı ve daha sonra bu değerli ve güzel dünyaya yerleşti. Biz bu ilahi gelişmelerin bir ürünüyüz ve Dünya’nın yeryüzü insanlığının ölümsüzlüğe yükselişine katkıda bulunan fiziksellik üzerinde olanlara teşekkür ediyor ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bu doğal olarak çok mutlu duruma yükselmiş olan bizler karşıda duranın ne olduğunun farkındayız. Zalim rolünü üstlenenler kalplerinin derinlerinde bu alem boyunca bin yıldır yayılan şeytanı ve bihaber insanlık tarafından mağdur edilen zalim adaletsizliklerin yüzyıllarını tanırlar. Bu durumun doğruluğu, hepinizi ve kitlesel dürüstlüğün resmi yasasını bu acımasız tarihin yumağından ebediyen kurtarmadan önce hazırlanmıştır!

Bugün, size dünyanızda meydana gelmekte olan şey konusunda güncel bilgiler verdik. Boyutunuz yeni kimliğini üstlenmeye ve karanlıktan Işığa doğru hareket etmeye hazırlanmaktadır. Bu aşamanın son birkaç adımı bir süredir bilinmektedir ve o zaman izleyebilir ve hem insanlık, hem de sizin sevgili güneş sisteminiz için yeni çağın gözler önüne serilmesine katılabilirsiniz. Bilin ki sevgili Birler, Tanrı’nın sonu gelmeyen bolluğu ve hesapsız kaynakları gerçekte sizindir! Öyle de olsun! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirius dilinde Bir Olun! Neşe İçinde Olun!)


Website: Planetary Activation Organization 
   
 
Çeviri: DBost                                                


No comments:

Post a Comment

ch

Sheldan Nidle Free Webinar