Followers

CMAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Tuesday 15 October 2013

15 Ekim 2013


13 Etznab, 1 Tzec, 10 Caban


Dratzo! İyi haberlerle döndük! Karanlığın son sadık destekçileri şimdi Işığın izleyicileriyle özel bir zirve toplantısındadırlar. Önceden çok güçlü olan bu arsız bireyler kendi küresel teslimiyetlerinin son zamanlarının pazarlığını yapmaktadırlar. Karanlık kabal halen birçok zenginliği kaybetmiştir ve Işık onların altın rejimlerini dönüştürecektir. Zirveye ulaşan anlaşmalar, özgür, bolluk içinde ve her bireyin gerçekten kurtuluşuna imkan veren yeni bir alemi kurmak için son bir zamanlamayı yaratacaktır. Ayrıca, anlaşmalar mevcut “fiili” hükümetlerin liderlerinin nasıl istifa edeceğini de ayrıntılarıyla belirtecektir. Yeni yönetim geçmiş olayların neden meydana geldiğini ve diğer olayların insanlık için yeni bir realiteyi nasıl inşa edeceğini açıklamak için özel bir dizi davaları sahneye koyacaktır. Bu günün olaylarının arkasındaki nedenleri daha iyi anlamanıza yardım edecektir.
Yeni yönetimin yükselişi UFO örtbaslarının foyasını meydana çıkaracaktır ve insanlığın evreni nasıl gördüğüne ilişkin büyük bir yeniden düzenleme olacaktır. Bu noktada, Agarthalılar ve biz ortaya çıkabiliriz ve kalabalıklara hitap edebiliriz. Duyurular finansal bakış açınızı ve bu dünya ve insanlığa ilişkin görüşünüz büyük ölçüde değiştirecektir. Aniden, büyük bir “jübileyi” kutlayacak ve insanlığın bütünüyle yeni bir dalının realitenize eklenmiş olduğunu farkedeceksiniz. Önceden sizden gizlenmiş olan uzayda büyük bir göçün parçası olduğunuzu göreceksiniz. Bu sizi çok şaşırtacak olmasına rağmen Yükselmiş Üstatlar size birçok özel dersler verecek, böylece kadim tarihinizin ve felsefelerinizin sizi kontrol etmek ve yönlendirmek amacıyla nasıl değiştirildiğini anlayabileceksiniz. Bizim rolümüz bu büyük değişikliklerin meydana gelmesine imkan verecek olanları desteklemektir.
 
Dünyanız gerçek gibi görünen, gerçek olmayan ağları örme yeteğine sahip olan ana akım medya tarafından bir koza içinde tutulmaktadır. Karanlık uzun zamandır sizi kontrol etmek için bu yöntemleri kullanmıştır ancak büyük bir değişiklik yürürlüktedir. Karanlık artık kendini sürdüremez. Gücünün temelini oluşturan finansal araçların çoğunu kaybettiği için, gücünü de kaybetmektedir. Bu kayıplar günden güne tırmanmaktadır ve karanlık nihayetinde karşılığında yaşamını vermeye zorlanmaktadır. Daha önce söylediğimiz gibi, onların teslim olmaları için anlaşma maddeleri öne sürülmektedir ve dost askeri birlikler anlaşmaları zorlamada müttefiklerimizi destekleyecektir. Aynı zamanda, yasal sistem bu alışılmadık değişimi destekleyenleri de kapsar ve bunu görmekten mutluyuz. Bu değişiklikler kısa zamanda sizi tam bilinçliliğe taşıyacak olan bir sürecin sadece küçük bir formal parçasıdır. Bu yeni yönetimde yetkili olacak olanlar hazırdır ve güvenli bir yerdedirler.
 
Agarthalılar, müttefiklerimizin bu güç değişiminin nasıl meydana geleceğini tümüyle anlamasını sağlamaya çalışmaktadır. Aslında, sınırlı bilinçliliğe sürüklendiğiniz zaman böylesine trajik olarak meydana gelen şeyi geriye çevirmekteyiz. Bu kutsal anda, kaybetmiş olduğunuz herşeyi geri talep edeceksiniz. Bu işlem çok karmaşık olduğu için, Tanrı’nın bu önemli konular hakkındaki emirlerini tam olarak izlememiz gerekiyor! Yükselmiş Üstatlar bunu uygun bir şekilde yapmak için gerekli olan bilgeliği bize vermede çok yardımcı olmuşlardır. Bu ilahi bilgi şimdi meydana gelmekte olan şeyin özündedir. Yaklaşan olaylar ana akım medyanız tarafından yayımlanan yanlış yönlendirmeleri ortaya koyacak ve dünyanıza bizi getirmiş olan eski gerçekleri hatırlayabileceğiniz bir süreci başlatacaktır. Agarthalılar tarafından gözler önüne serilecek tarih kadim kökenlerinizi hatırlamanıza yardım edecek. Karanlığın uzun süren iradesi artık kırılacak ve insanlık için yeni bir çağ doğacak!
 
Namaste! Biz sizin Yükselmiş Üstatlarınızız!  Şimdi size ilginç haberleri getirmeden önce huzurunuzdayız. Şimdi, geçici yeni yönetimi başlatmak amacıyla, son bir zamanlamayı hazırlamak için gerçekleştirilen birçok özel toplantılar vardır. Bu yeni yönetim yüzyıllardır dünyanızı yöneten çeşitli fiili rejimlerin arkasındaki gizli güç olarak hareket edenleri bertaraf edecek olan mahkemelere başkanlık edecektir. Ayrıca onlar kürenizin yeniden seçilmiş adil hükümetleri tarafından uyarlanacak kuralları ve prosedürleri oluşturacaktır. Işığın bu araçları bu yönetimlerin işleme şeklini ve birçok inançları dönüştürecektir. Bu, herbirinizi onlara verilen güçlerin nasıl kullanılacağını yakın gözetlemeye ve tüm sorumluluğu kabul etmeye davet eder. Tanrı tarafından mverilen kutsal emirlerle kutsandınız. Size verilen şeyi bilgece kullanın!
 
Dünyanızın dönüşümü size bolluk verecek ve Işığın tam bilinçli varlıkları olma fırsatını ve gerçekte kim olduğunuzu daha iyi anlama şansı getirecek. Bu küçük bir şey değil, ancak daha çok doğuştan kazanılan hakkınıza büyük bir sıçrama. Karşınıza uzanan yolculuğun tadını çıkarın. Sizden pek çok şey istendi ve bu nedenle, Gaia’nın toprağı, suyu ve havasını başlangıçtaki ilkel koşullarına döndürerek, yeryüzünü dönüştürmek için büyük sorumluluklarınız var. Bu büyük bir projedir. Kısa zamanda geleceğiz ve sınırlı bilinçlilikten tam bilinçliliğe geçtiğimiz için, bizim herbirimize verilen “kadim sırları” ortaya çıkarmak için sizinle bir dizi ilahi koruma çalışması başlatacağız. Bu “Aydınlanma” sizin kaderinizdir! Onu sevinçle kabul edin ve tümüyle uygulamaya hazır olun!
 
Birlikte, biz, bu çok güzel küre üzerinde yaşayan Varlıklar, güzel tanrıçamızı (Gaia), alacak ve onu çok keyif aldığı yaşam formuna geri döndüreceğiz.  Bu dünyanın insanlarını diğer su dünyalarına açmamız gerekiyor, böylece Elohim tarafından önceden oldukları harika yaratımlara dönüştürülebilsinler. Gördüğünüzü anlayın ve tam bilinçli Varlıklar olarak onlarla doğru olanı yapın. Sizin ilahi nezaretçileriniz olarak, çeşitli görevlerinizi tamamlamanızı desteklemeyi amaçlıyoruz. İnsanların çok özel bir grubusunuz ve birlikte, benzersiz bir yıldız ülkesini oluşturacağız. Geçmiş bin yıl bize çok iyi muamele edilmediği için, bu geçmiş istismarı değiştirecek ve harika kaderimizi gerçekleştireceğiz. Cennete sahibiz ve Galaktik Federasyon destek olmaya hazırdır. Yine de, çok büyük başarımızı sağlayacak olan kendi yeteneklerimizdir!
Bugün, bu kürenin heryerinde neler olduğunu konuştuk. Bu karanlık alemi Işığa dönüştürmek için bir araç verecek olan birçok olay yürürlüktedir. Sizden sadece,  bu bilgiyi almanızı ve hem bu realiteyi yapan topluma hem de size şimdi olmakta olan şey hakkında daha iyi bir bakış açısı kazanmak için bu bilgiyi kullanmanızı istiyoruz! Bilin ki, Sevgili Bireyler, Tanrı’nını sonu gelmeyen bolluğu ve hesapsız kaynakları gerçekten sizindir! Öyle de olsun! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirius dilinde Bir Olun! Neşeli Olun!)
 
Çeviri: BDost
 

ch

Sheldan Nidle Free Webinar