Followers

CMAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Tuesday 22 October 2013

22 Ekim 2013


7 Chicchan, 8 Tzec, 10 Caban


Dratzo!! En son konuştuğumuzdan beri pek çok şey oldu. Birçok anlaşma yürürlükte ve örtülü olayların sonraki aşaması için bir plan tamamlandı. Bu şeylerin ilerlemesinden mutluyuz ve şimdi diğer olayların da meydana gelmesi önemlidir. Şimdi, anlaşma yapılan plan yürürlüktedir. Bu şeyler sizce ayrıntılarıyla bilinir olmamasına rağmen, çeşitli karanlık hükümetler yollarının sonundadırlar. Mevcut durum kararlaştırılmasına rağmen, sonraki adımda ne olacağı konusunda size herhangi bir bilgi veremeyiz, ancak çeşitli bolluk fonlarının fiili dağıtımları çok yakındır. Mevcut durum çok akışkandır ve bir şeyler daha ileriye gitmeden önce bir dereceye kadar istikrar gerektirir. Bunu çok yakından gözlemekteyiz ve uygun olduğu zaman yardım etmeyi amaçlıyoruz. Aynı şekilde, bir dizi tutuklamalara  ve fonların düzenlemelerine yardım etmekteyiz. Karanlık kabalın gözlendikleri ve kontrol edildiklerinden emin olmaksızın güçlü kalmalarına izin verilemez. Bu utanmaz bireyler zamanlarının kalmadığını ve yeni bir çağın başlamaya hazır olduğunu bilirler!
 
Bu çeşitli eylemlerin tümü tamamlandıkça, Tanrı tarafından yürütülmekte olan değişikliklerin hızlanmış olduğunu farketmeniz önemlidir. Baş çakralarınızın hazırlanması gerekiyor. Boynunuzun ve daha yukarıdaki beden çakralarınızın yeniden ayarlanması gerekiyor. Tıp ekiplerimiz bu fiziksel değişikliklerin şimdi yürürlükte olduğunu kaydetmiştir. Burada, bazılarınız baş dönmeleri, kısa dönemli unutkanlıklarda artış ve hatta geçici olarak söz dağarcığında kayıplar yaşamaktasınız. Bunlarla birlikte, semptomlar birçok örnekte baş ağrılarının eşlik ettiği bir ara sıra görme bulanıklığıdır. Boyun ağrıları ve omuz ağrıları da tanımlanmıştır. Kısaca, bedeninizin üstü ve başınız birçok iyileştirmeler için merkezlerdir.  Tasvir ettiğimiz şeyler şimdi sizde meydana gelmektedir. Sonraki dikkat edilecek alanlar gümüş kordonunuzdan size gelen enerjiler tarafından çok etkilenen yerlerdir. Bunlar fiziksel niteliklerinizi sürdürmek için beden koruyucularınız tarafından kullanılan ilahi bilgiyi taşır.
 
Fiziksel özellikleriniz ilahi olarak ayarlandıkça, daha yüksek fiziksel titreşimler yaşamaya başlarsınız. Bu sizin mevcut bilinçliliğinizi hızlandırmanıza izin verir. Böylece, daha güçlü rüyalar sahip olmaktasınız ve beklentilerin daha artmış bir düzeyini hissetmektesiniz, çünkü güzel yaşayan dünyanızı çevreleyen yaşam enerjilerine bağlanmaktasınız. Gaia da bu değişimi hissetmektedir. O, yeryüzünü önceki el değmemiş koşullarına döndürmekle ilgili başlangıç olgularının çoğunu hızlandırmaktadır. Bu artan değişim düzeyi onun çeşitli ekosistemleri tarafından hissedilmektedir. Hayvan türlerine atanan elementallerin her bir grubu hayvanların Gaia’nın hareketine tepki gösterme şeklini kolaylaştıracaktır. Yeryüzünüzdeki yaşam bu çeşitli ekosistemlerin tüm yapısını zorlamakta olan bir dizi gerilimleri geçirmektedir.  Bu gerilimler insanlık İç Dünya alemindeki büyük dönüşümüne çıktıktan sonra rahatlayacaktır. Bu büyük değişimler için zaman çok uzakta değildir. İlahi bir zaman aralığın kesin olarak yürürlüktedir.
 
Dünyalı müttefiklerimizi ve Agartha’dan bağlantı personelini böyle büyük bir değişime bu gezegeni hazırlamak için koordine etmekteyiz. Bir dizi önemli duyurular, mevcut realiteyi yeni bir çağa savuracak olan işlemi başlatacak.  Özel bir zamandasınız. Kısaca, kısmen kalıcı olduğunu düşündüğünüz şeyi dönüştürecek olan şeyler başlayacak. Bu değişiklikler bizim hakkımızdaki bilgiyi sizden saklayan ve dünyada üretilen birçok teknolojiyi sizden gizleyen sırlara son vermeyi kapsayacak. Duyurularımız sadece öğreneceğiniz şeyin farkındalığını kapsamakla kalmayacak, aynı zamanda sunmak zorunda olduğumuz şeyin tümüyle açıklanmasını da kapsayacak. Karanlık tarafından sizden gizlenmiş olan şeyin büyüklüğünü anlamanız gerekiyor. Ek olarak, her birinizin karşısında serilen şeyi kavramanız gerekiyor. Tam bilinçlilik Tanrı’nın bahşetmeye hazır olduğu büyük bir hediyedir. Size çok harika bir fırsat verir, çünkü hem ruhsal hem de uzay ailelerinizle yeniden biraraya geleceksiniz.
 
Şükranlar! Biz sizin Yükselmiş Üstatlarınızız!  Neşe içinde geliyoruz ve şimdi size birkaç önemli konuyu açıklayabilmek için Tanrı tarafından kutsanmış hissediyoruz! Başlamak için, Yükselişinizin ilahi zamanlamasını özet olarak konuşalım. Her birimize birkaç ömürde tam bilinçliliğin hediyesini erişmemize imkan vermek için özel dönemin verildiği böyle büyük bir moral odağa sahip olmuştuk. Kelimenin tam anlamıyla “okula geri döndük” ve insanlığa nasıl yol göstereceğimiz ve nasıl nezaret edeceğimiz öğretildi. Bu büyük sorumluluk yüzlerce ve binlerce yıldır değer verip el üstünde tuttuğumuz bir şeydir, çünkü bu yaşam süresinde sizi yükselişinizin eşiğine getirdi. Bu zaman ile Tanrı’nın Işığının gerçekten parlak bir şekilde ışıdığı bir zaman arasında bir geçişi sağlayan olaylar kısa zamanda meydana gelecek. Kendinizi ihtiyaç duyulan dönüşümlere adamak için bu değerli zamanı alın. Bu önemli konu üzerinde zihninize kolaylık getirmek için size eğitimler vermeyi amaçlıyoruz! 
Kutsanmış alemler bu realiteye ilişkin düşüncenin ötesine geçen bir bilgeliğe sahiptir. Sizi bu dünyaya bağlayan şeylerin gitmesine izin vermek önemlidir. İçinize bakın ve korkularınızın çekilmesine izin verin ve zihninizi boşaltın.  Terkedilecek şey “Ben Varlığım” a doğrudan bağlanmadır. Gerçek benliğinizle, gerçekten olduğunuz kişiyle konuşmayı öğrenin. Bu Tanrı tarafından bize verilen ahlaki gerçekler içinde yaşayabilme yeteneği, cesaret ve bilgeliktir.  Öğrendiğiniz şeyi bir bütün halinde toplamayı öğrenin. Bu bilgelik içinde odaklanan ve gerçekten arzu ettiğiniz şeyi ortaya çıkaran kişi olun. Bunu yapabildikçe, yaşam titreşimlerinizi yükseltmekte ve olduğunuz kişiyi kuşatmaktasınız. Bu dünyada, böyle bir odak sıklıkla ısrarla edinmekte olduğunuz birine karşı çıkan okul, iş ve inançlar tarafından hayal kırıklığına uğratılır. Bu Işık içinde, özgürsünüz ve yakında bunlar bu realitenin yolu olacak!
 
Olmakta olduğunuz şey hakkında duyarlı olun. Niyetinizin odağı yapmakta olduğunuz şey için önemlidir. Kendinizi tam bilinçli bir yaşam için kutsamalarımızla hazırlamaktasınız. Bu fiziksel planın bir Meleği olacaksınız ve görev duygusuyla Yaratıcının harika Işığına hizmet edeceksiniz! Pek çok ruh şükran, hizmet ve bilgeliğinizi gerektiren koşullarda tuzağa düşürüldü. Himayeniz altında olanlara şifa vermek, teşvik etmek ve yönlendirmek için ilahi özelliklerinizi kullanacaksınız. Etkileşimlerin bu kutsal seti bir dereceye kadar eğitim ve deneyim gerektirir. Fiziksel Meleklerin çok harika bir grubu olacaksınız. Burada, Cennet çoğunuzu bekliyor. Biz sizin ilahi idarecileriniz tarafından size verilecek büyük misyonlar için sizi yetiştirmek, yol göstermek ve hazırlamak için geliyoruz! Halleluya! Halleluya! 
 
Bugün, mesajlarımıza devam ettik! Bu realitede büyük bir değişim için zaman yaklaşıyor. Acıları barış ve bolluğa dönüştürme zamanıdır! Karanlık kabalın merhametli bir şekilde değişmeye zamanı vardı ve başarısız oldu. İnsanlık için harika bir çağı getirecek olan yeni bir gün doğmaktadır! Bilin ki Sevgili Bireyler, Tanrı’nın sonu gelmeyen bolluğu ve hesapsız kaynakları gerçekte sizindir! Öyle de olsun! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirius dilinde Bir Olun! ve Neşeli Olun!)
 
Çeviri: BDost

ch

Sheldan Nidle Free Webinar