Followers

CMAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Tuesday 10 September 2013

10 Eylül 2013


4 Akbal, 6 Zip, 10 Caban


Dratzo! İyi haberler getirdik! Bu realiteyi değiştirmek için canla başla yapılan bu çalışmalar özel görevlerini tamamlamıştır, bu nedenle şimdi yeni bir çağ ortaya çıkmaya hazırdır. Tüm insanlık için ışıl ışıl ve bereketli bir dünya ortaya çıkarılmak üzeredir! Tüm bunlar sizin karşınıza çıkmadan önce kalan çok kısa bir zaman vardır. Etrafınıza baktıkça, alternatifi; ağır yoksul yaşamlardan kaçıp kurtulma çabasıyla aralıksız uğraşıp didinmenize engel bir para sistemi yanında şiddetin yeni düzeylerinin eşiğindeymiş gibi görünen bir dünyayı algılıyorsunuz. Her zaman, bolluk, güç ve cazibe dolu yaşam tarzlarının tadını çıkaran az sayıda arsız insanı da algılıyorsunuz. Bu ikilik, şimdi sona eriyor. İnsanlığın temel refahına ilişkin bu atmosfer, böyle bir eşitsizliğe son verecek olan yeni finansal sistemle düzeltilecek. Dünya çapındaki bolluk durumu yeni bir gezegenin temelini hazırlayacak. Bu gezegende toplumlar Yükselmiş Üstatlarınızın ilahi çalışmalarıyla yeniden gözden geçirilecek ve yeniden yönlendirilecektir. Onlara Agartha’nın büyük (İç Dünya) kaynakları ve Tanrının kutsal amaçları ile muhteşem teknolojileri destek olacak. Zaman değişmektedir!


Yeni sistemin gelen aşaması, büyük ölçüde sahnenin arkasından dünyayı yöneten sözde grupların yapısıyla kolaylaştırılacak, çünkü onların aç gözlülükleri, gururları ve dar görüşlülükleri kendi kale duvarlarını aşmalarına hizmet edecek olan durumlara kendilerini açmalarına yol gösterdi. Bu gruplar tüm mantığı baş kaldıran kararlar vererek, mevcut açmazlarının gelişmesine neden oldular. Bu durum müttefiklerimizin onların büyük karanlık kontrol yapısına karşı gedikler açmalarına fırsat verdi ve daha sonra da kağıttan evler haline gelmiş olan şeyin kaçınılmaz düşüşünün avantajını verdi. Herşeye açık olduğu için, içinde yaşadığınız dünya artık işlemez ve dikkatli gözlemciler niçin bu alemin hala çökmediğinden endişe eder. Rolümüze göre, gerçekten hakettiğiniz yaşamlara doğru ilerlemeniz için gerekli olan şeyi yapmaktayız. Bu tam bilinçliliğe dönüşü kapsar, çünkü yaşam sözleşmeleriniz karşınızda duran zamanda size sunulacak bu harika fırsat için koşullara sahiptir. İlahi olan size galaktik barışı sağlamlaştıracağınız ve eski karanlık toplumları Işığa dönüştüreceğiniz bir kutsal yolculuğu emretti.

Filolarımız Gaia’yı yakın gözlem altında tutmaktadır ve onun yeryüzü değişikliklerine başlamak için çok huzursuz olduğunu kaydetmektedir. Aynı biçimde, Yükselmiş Üstatlarınız size Işığı öğretecek ve genel olarak siz tam bilinçliliğe hazırlayacak küresel bir programa başlamaya hazırdır. Aynı zamanda, Anunnaki destekçileri tarafından önceden toplumunuzda yerleştirilen garip inançlara tutunanları şok edebilecek olan bir dizi özel yayına başlamayı ve aptalca ‘UFO’ gizliliğine bir son vermeyi istiyoruz. Herşey hazırdır ve bu ara dönem çok kısa olacaktır. Devam ederken, ‘havadaki apaçık büyük bir şeyin’ farkında olun, çünkü yaklaşan harikalar kendilerini giderek artan bir şekilde hissettiriyor. Merkezin zar zor taşıdığı ve gitmekte olan düzenin hızlıca ‘çağların çöp kutusuna’ atıldığınnı görmek kolaydır. Kontrol altındaki medyanızın tamamen farklı belirli iddialarına rağmen, bu gerçekler heryerdedir ve çok açıktır. Dünyanızın borca dayalı ekonomileri bariz hırsız finansal sistemin sürekli genişleyen ağları tarafından yaratılan devasa borç denizinde kaybolmuştur.

Yerel ve ulusal yönetiminlerin boyunu aşan ve borç dağlarının yükü altında çökmekte olan bir sistemin ölüm sancılarını izlemektesiniz. Ek olarak, uzun zamandır bu yapıyı birarada tutan yasal çerçeve bizim de yardımımızla, destekleyicilerimize sistemi kendi oyununda bozguna uğratmaya imkan vererek yıpranmaktadır. Bu nedenle, zor kazanılan adımlarla, dünyanız uzun zamandır tahmin ettiğimiz eşiğe getirilmiştir. Şimdi bu dünyanın gizli toplulukları ve büyük güce ve zenginliğe sahip büyük kadim aileler sonunda kabal üzerinde büyük bir zafer kazanmalarına imkan veren ve bu duruma getirilmesi onlarca yıl alan bir pozisyona ulaşmıştır. Karanlık güç bir yeri korumak için yırtıcı bir şekilde havlamak isteyen, ancak sadece hırlayan ve öksüren dişsiz bir köpek gibidir. Bu nedenle, bu önceden güçlü yaratımın sonu ve bununla da alacağınız yeni bilginin ve gerçeğin geniş bir manzarasını önünüze serecek olan zaman garanti edilmiştir.  Bu son anların değerini bilin ve ilahi merhametin size bu harikaları, dönüştürücü hediyeleri göstermesinin yakın olduğunun farkına varın. Onları alın ve tadını çıkarın! Mucizeler ve cennetsi harikalar karşınızdadır!

Şükranlar! Biz sizin Yükselmiş Üstatlarınızız! Bu harika günde harikulade olaylar dizisini ortaya çıkmaya hazırlandığı konusunda sizi bilgilendirmek için geldik. Müttefiklerimiz, Ruhsal ve Uzay ailelerimizin de yardımıyla, realitenizin işlev görme yolunu dönüştürmeye hazırdır. Son zamanlara kadar, karanlık kabal’ın gücü tam ve mutlaktı, ancak şimdi kutsal kaderinizi artık yalanlayamayacağı nokta gelmiştir! Çeşitli ulusal para birimlerinizin küresel yeniden değerlendirmesine bağlantılı bir büyük bolluk ortaya çıkmaya hazırdır. Bu büyük olay eski yönetimin gücünü ve etkisini ortadan kaldıracak olan açık çağrıdır. Sizi yasa dışı borç yükümlülüğünden, evrensel borç affıyla kurtaracaktır ve bu da bu eski yönetime herhangi bir minnettarlıktan kurtulmanızı kapsar. Bu ilahi özgürlük hediyesini ve aynı zamanda sonu gelmeyen bir bolluğu da almak üzeresiniz.

Bu Lord Surea’nın ilahi emirlerinde bulunan kutsal bir süreçtir. Bunlar özgürlüğünüzü ve içsel kurtuluşunuza bir dönüş ve tam bilinçlilik hakkına geri dönüşü ortaya çıkarır. Karanlık sürekli olarak karşınıza yasa dışı engeller koydu ve hatta bu kutsal hakları görmezden gelmeye devam etmek için sınırsız yalanlar buldu. Onların kötü niyetli engelleri ortadan kaldırılmaktadır ve siz yine bir kez daha sadece bolluğu değil, aynı zamanda tam bilinçliliğe dönüşüde kapsayan bir yolda olacaksınız. Hafıza kaybı durumunuz ortadan kaldırılacak ve şimdi karşınızda duran şey için sizi hazırlayacak olan kutsal gerçekler verilecek. Biz size öğretmek için geldik; karanlık tarafından sizi kontrol etmek ve yönlendirmek için kullanılan tüm yalanları ve yanlış kavramları ortadan kaldıran yeni bir öğrencilik zamanınız olacak. Aynı zamanda, bu güneşsisteminin gerçek doğasını ve büyük koruyuculuk rolünüzün ilahi doğasını öğreneceksiniz.

Biz, Yükselmiş Üstatlar, özverili bir biçimde size hizmet etmekten ve bu evrenin doğasını size öğretmekten onurluyuz. Size Sevgiyle yol göstereceğiz ve yeni evrensel Gerçekleri öğrenirken ve kullanırken size yol göstereceğiz. Herbiriniz uygun zamanda size açıklanması gereken özel bir yaşam sözleşmesine sahipsiniz. Bundan başka, kendi Akaşik kayıtlarınıza eriştikçe, tam bilinçli bir Varlık olarak bu bilgiyi yapıcı ve bilge bir şekilde nasıl kullanıma sokabileceğinizi öğreneceksiniz. Kısaca, bu evren boyunca varolan her insan varlığını kapsayan evrensel bir birliğe katılmak için hazırlanacaksınız. Aynı zamanda Yaratıcının fiziksellikte ne kadar yoğun ve çeşitli yaşam formları yarattığını da keşfedeceksiniz. Bu geniş ve harika duyarlı Varlıklar geçidiyle etkileşim halinde neşeyi bulacaksınız. Ne kadar inanılmaz ilahi deneyimlerin sizi beklediğini görmeye başlayabilir misiniz?

Bugün, başka bir mesajı size getirdik. Uzun zamandır beklediğimiz zaman, karşımızda. Özgürlüğümüzden keyif alıyoruz ve bu anın kapsadığı bolluğu kutluyoruz. Kısa zamanda çeşitli ruhsal ve uzay ailelerinizle karşılaşacaksınız ve yalınz olmadığınızı Sevgi dolu bir şeklide öğreneceksiniz! Bilin ki, Sevgili Bireyler, Tanrı’nın sonu gelmeyen bolluğu ve hesapsız kaynakları gerçekte sizindir! Öyle de olsun! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirius dilinde Bir Olun, Sevgi içinde olun!)

Çeviri: BDost - zamanyolculugu.blogspot.com

ch

Sheldan Nidle Free Webinar