Followers

CMAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Tuesday 24 September 2013

24 Eylül 2013


5 Caban, 0 Tzotz, 10 Caban


Selamat Jalwa! (Sonsuz neşe içinde olun!) Dünyanızda meydana gelmekte olan şey konusunda bazı düşünceleri paylaşmak için geldik. Karanlık kabalın borca dayalı ekonomik sistemi artık “ipte” ve çok şaşırtıcı olan borç oluşturma oranına neden olmaya devam ediyor. Gerçekte, borcun ağırlığı, sistemin parçaları arasındaki bağları kopartarak, onun alt yapısında bir oyuk açmaya başladığı bir noktaya erişti ve karanlığın onu birarada tutan bir merkez olamadığı da açık oldu. Yeni bir sistemin egemen olması ve bu durumun onun zirvede olduğu zamanın sonunu işaret ettiğinin farkına varılması gereken zamanın yaklaştığı görülüyor.  Küresel para sisteminin değer yükseltimi, birçok şekilde olayların beklenmedik yönde gelişmesini temsil eder ve aslında, bu değer yükseltiminin kendini beğenmiş bireylere güçlerini kaybettirecek bir ‘sağlam tekme’ olacağını düşünüyoruz. Aynı zamanda, tümüyle farklı türde bir ekonomik sistemin devreye gireceği anı beklemekte olduğunu biliyoruz. Müttefiklerimiz hazırda bekliyorlar ve kısa zamanda eski, bir ayağı çukurda olan bu kötü sistemi düşmeye, böylece küresel bilinçliliği dönüştürecek olan Işıkla dolu bir realitenin kapıların açmaya zorlayacaklar.

 

Tanrı’nın emin ve sağlam eli yeni realitenizin ortaya çıkmasını yönlendirmekte olan bir yığın değişikliğe rehberlik etmektedir. Uzun zamandır acımasız toplumunuzun yerini daha Işık yönelimli bir toplumun almasını amaçlamış olanlar şimdi ortaya çıkacak şeyden dolayı çok sevinçlidirler. Biz de şimdiki bozuk rejimlerinizin yıkılmasını dört gözle beklemekteyiz. Bildiğiniz gibi, karanlık kabal Dünya’daki sabit bir yaşam koşulunu bitmek bilmeyen bir angarya haline getirmek için tayin edildi ve bilinçlilikteki yükselişinizi ve Işığı destekleyen herşeyi raydan çıkarmak için elinden gelen herşeyi yapmaktaydı. Uzun zamandır farkında olmadan, alternatif olmadığına ya da görünürde bir son olmadığına inanarak, karanlığın hilekar senaryonlarına katıldınız. Şimdi herşey tarih oluyor. Biz burada Tanrı’nın emirleriyle bu talihsiz bireyleri ilahi doğru zamanda bertaraf etmek için toplandık ve bu mucizevi zaman şimdi geldi! Heryerde, çeşitli ekonomi bilginleriniz tarafından yazılan ve açıklanan şeyi açık olarak görenler için dönüşümün işaretleri meydandadır. O zaman şimdidir!
 
Bugün bir amaç için ısrarlı olmaktayız, çünkü gerçeğe ve hareket geçmeye bağlı olduğumuzu bilmeniz gerekiyor. Karanlık olanların her güçlüğü bir dereceye kadar kendi yollarıyla bozma yeteneğine güvenme felsefesi bu zamanda işe yaramayacak. Işığın yoluna adanmış olan güçler günahkar ve haksız kağıttan evleri bir kez daha ve tümüyle alaşağı etmek için yeterli ilerlemeyi yapmışlardır ve biz yardımımız gereken yer ve zamanda destek olmaya hazırız. Herşey başlamay hazır ve müttefiklerimizin başarmış olduğu şeyle gurur duyuyoruz. Dünyanız birçok sevaplarla ve parçaları birbirine bağlayan doğal olaylarla gayret göstermekte, böylece küre boyunca özgürlüğün parlak ışığına garkolmaktadır. Gaia artan bilinçliliğinizin, karanlığın sizinle yasa dışı ve acımasız oyunlarına devam etmesini daha da güçleştirdiği için çok mutludur. Işığın hızlanan düzeyleri bu öldürmekten mutlu olanların gücünü elinden almak için yasal, kansız bir darbe için gerekli koşulları ilerlemeye davet etmiştir.
 
Ortaya çıkmak üzere olan şeyi kutlamaktayız. Karanlık kabal, daima savaşa ve gereksiz acı çekmeye neden olan zararlı politikaları kabul etmeniz için sizi kandırma yeteneklerine güvenmiştir. Şimdi sürekli kontrol rüyalarını kabusa çevirmektesiniz ki, giderek büyüyen ayaklanmanız onların kendilerinden kaynaklanan kıyametlerinin işaretidir. Müttefiklerimiz kabalı sadece tek bir yolun kaldığı bir köşeye kıstırmıştır! Yeni yönetim yeni, özgürleşitren birçok teknoloji;  özellikle de bizim yararlı varlığımız; ve Gaia’nın iç kesimlerdeki kutsal yaşamı olan ileri 5. Boyut toplumunu saklaması ve desteklemesi hakkındaki gerçekleri sizden gizleyen bir dizi örtbasa son verecektir. Nihai olarak, tam bilinçlilik ortak amacımızdır. Amaç Gaia’yı ve gerçekte de tom güneş sistemini eski, tam bilinçlilik durumuna geri döndürmektir. Bu başarıldığında, antik Lemuryanların başarmış olduğu şeyi tamamlayacaksınız. O zaman dikkatinizi sürekli bir galaktik barışı sağlamas meselesine çevirebileceksiniz.
 
Şükranlar! Biz sizin Yükselmiş Üstatlarınızız! Gaia’ya ve size olan şey hakkında yorum yapmak için geldik. Sınırlı bilinçililkten tam bilinçliliğe geçmektesiniz. Gerçekte kim olduğunuzu öğrenerek ve tüm ruhsal özlerinizi bütünleştirerek, tam bilinçlilik olan ruhsal harikalara ilerlemeye hazırlanmaktasınız. Bu kutsanmış süreç bir dereceye kadar acı vericidir ve sizi çok yakın bir gelecekte olacak olan şeyin zor algılanan belirtilerini yaşamaya açar. Öğrenecek çok fazla şey ve onları kavramak ve Varlığınızın içine almak için çok az zaman var. Size bu süreci tamamlamanızda yardım etmek için, bazı çok özel rehberliklere ihtiyacınız olacak. Misyonumuz, çok büyük ancak çok kolay hazmedilir parçalar halinde bilgiyi sunarak sizi desteklemektir.  Biz Yükselmiş Üstatlar çeşitli yaşamlar boyunca bunu yapmak zorunda olduk, ancak siz aydınlanılacak sadece bir yaşama sahipsiniz. Sizi açık kollarla karşılıyoruz ve sizi bu bitiş çizgisine almayı amaçlıyoruz!
 
Yeryüzü insanlığının Yükselmiş Üstatları olarak Ruh bize çok harika ve onurlu bir görev verdi. Herbiriniz tasvir etmeye çalıştığımız şeyi kavraması sizin için zor olan bir indirgenmiş zihin kapasitesiyle doğan büyük bir ruhsal özsünüz. Tam bilinçlilik fizikselliğin ve Tanrı’nın mükemmelliğini içinizde ahenkle bütünleştirdiğiniz zamandır. O zaman sahip olduğunuz her düşünce bu ahengi yansıtır ve Yaratıcıyla ve muhteşem ilahi planla bir ve haberdar olmanıza imkan verir. O zaman, güvenli bir şekilde yeteneklerinizi ve özelliklerinizi fizikselliği açmak ve geçmişte, şimdi ve gelecekte herhangi bir olayın nedenlerini ve niçinlerini bilmek için kullanabilirsiniz. Üçüncü boyutun bu aldatıcı doğrusal zaman yapısı şimdi onların kolayca okunabildikleri 5. Boyutun ebedi şimdiki anıyla birleştirilebilir. Bu yeteneği ve daha pek çok diğerlerini gerçekleştirmek için, fizikselliğin ve Ruhun fiziğini öğrenmeniz gerekiyor. 
 
Bu temel bilgeliğin başarılması bize ruhsallığa adanmaşı pek çok yaşama maloldu. Şimdi Tanrı sizin böyle bir bilgelikle bütünleşmenizi arzu eder, ancak siz büyük bir ruhsal ve fiziksel destekle bunu yapacaksınız. Bu destek yeni yönetimin ve herbiriniz için büyük bir özgürleştirici bolluğun temeliyle başlayacak. Pek çok şeyi öğrenme, alma ve olma zamanıdır: karanlık tarafından gizlenen sırlar açıklanacak; büyük zenginlik paylaşılacak; ve size erişmesi uzun zamandır inkar edilen insanlık ailenizin dalları Tanrı’nın büyük emrini başarmanıza temel oluşturan bir eve dönüşte size açılacak.  Kutsanacaksınız, çünkü güneş sisteminizi ve aslında bu galaksinin tümünü dönüştürecek olan bir insan grubunu temsil ediyorsunuz. Kaderiniz bu galaksiye büyük bir Işığı yaymak ve şimdi bu büyük Evreni süpüren şeyle onu bütünleştirmektir!
 
Bugün, dünyanızda meydana gelmekte olan şeyi görüştük. İnanılmaz olaylar ve şok eden duyurular gerçekleşmek üzere. Bunlar dünyanızı dönüştürecek ve sizin tam bilinçli Işık Varlıkları olmanıza izin verecek. Karşınızda yeni bir realite ve çok daha önemlisi yeni bir Varlık durumu duruyor! Bilin ki Sevgili Bireyler Tanrı’nın sonu gelmeyen bolluğu ve hesapsız kaynakları gerçekte sizindir! Öyle de olsun! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirius dilinde Bir Olun ve Neşeli Olun!)
Çeviri: BDost - zamanyolculugu.blogspot.com

ch

Sheldan Nidle Free Webinar