Followers

CMAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Tuesday 17 September 2013

17 Eylül 2013


11 Oc, 13 Zip, 10 Caban


Selamat Jarin! Bu zamanda neşe içinde geldik! Gezegeninizde, yeni bir dünyaya, bollukla dolu bir özgürlük dünyasına yolu hazırlayan pek çok şey olmaktadır. Bu gelişmelerin insanlık için yeni bir çağı başlattığının işareti olduğuna dikkatinizi çekmek için geldik! Açıklığın yeniçağı, karanlığın güçleriyle sizin uzun zamandır birlikteliğinizin sonunu işaret eden özel bir dizi hükümet duyurularıyla başlayacak. Biz nihayet dünyanızı uzun zamandır kontrol etmiş olanları meydana getiren karanlık kabalın evrensel özgürlük, bolluk ve kurtuluşa aday olan yeni bir gruba yetkiyi teslim edeceği bilgisini size verebiliriz. Bu gruplar bir yığın yeni hükümet politikalarının bilgisini size verecek olan bir dizi resmi duyuruyu yapmaya hazırlanmaktadır. Bu hayırlı politikaların bir sonucu acil birönceliği elem almanıza imkan veren, zaman ve enerjinizin serbest bırakılacağıdır. Acil öncelikler gezegeninizin hava, su ve toprak kirliliğini temizlemektir. Bu şekilde, yaşayan dünya yuvanızla bütünüyle yeni bir ilişkiye geçeceksiniz. Bu ilişki bütün küre boyunca şimdi meydana gelmekte olan her şeyin uyumlu çoğalmasını gözlemeyi ve yetenekli ve sevgi dolu bir koruyucu olmayı size gösterecektir. Burada, birçok yeni çabanızda sizi desteklemek çok hoş olacaktır.

Dünyanız galaktik izolasyonun dışına doğru çıktıkça, Agarthalı kuzenlerinizle bağlantıları yeniden kurabileceksiniz. Binlerce yıldır, karanlık kabal onlarla etkileşiminizi içi boş bir Dünyanın imkansız olduğunu ispat eden ve tümüyle hatalı olan jeofiziksel gerçekleri size size sunarak engelledi. Bu çıkarım aldatma olarak gösterildi ve siz yeryüzü dünyasındaki düşüşünden beri gizli kalan ve gelişen galaktik Lemurya toplumunu koruyanlarla yeniden birleşeceksiniz.  Lemuryan konsey üyeleriyle birlikte, Yükselmiş Üstatlarınız karanlık kabalın yaşamlarınızda korku, şüphe, ayrılma ve sonu gelmeyen kaosla beslendiğiniz hatalı inançları nasıl kullandığını gösterecekler. Uyum ve barış kıtalara yayıldıkça, odağınız doğal olarak Gaia’ya ve onun ekosistemlerine verilen hasarı düzeltmeye dönecek. Onun kıtalarını, havasını ve suyunu rahatsız etme ihtiyacını bertaraf eden teknolojiye sahip olduğunuzda, tüm alanlarda toplumlarınızı nasıl yeniden yaratabileceğinizi düşünebilirsiniz. Her ileri toplumun, dünya yuvasına, güneş sisteminin geniş atmosferini de kapsayan, bütünsel bağımlılığını onurlandırmayı kavrayacaksınız. Tüm yaşamın canlı Birliğini yeniden keşfedeceksiniz.
 
Uzun zaman önce, Ruh tarafından hayata geçirmemize izin verilen bir dizi genel ilkeye eriştik. Yaşam için bu temel vaatler onların geçerlilik zamanlarını tekrar tekrar gösterdi ve bu nedenle, biz bu kriterleri size tanıtmak istiyoruz, böylece uyumu gördükçe onları kullanabilirsiniz.  Agarthalılar da kendi toplumlarını bu ilkelerin yaşayan bir örneği olarak size göstererek deneyimlerini paylaşmayı istiyorlar. İç Dünya size çok tanıdık gelen yeryüzü aleminin bir uzantısıdır, bu nedenle Agarthalılar mantıklı olarak galaktik toplumun kendi versiyonunu size göstermek için ilk örnekler olacaklardır. O zaman geldiğinde, size iç alemlere bir tur attırırlar. Bu hayret verici iç koruyucular bu güzel mavi-yeşil küre için Sevgi dolu bir endişe duygusunu derinden hissederler. Burada, kara onların Sevgisini yayar ve Agarthalılar pek çok kez bu saygıyı içlerinde hissederler. Gaia’nın aydınlık varlığını yaşadığınız zaman, kabalın Gaia ve onun realtisei hakkında size öğrettiği her şey sadece uçup gider.  O zaman Işık teknolojileri herhangi bir tarım, balıkçılık ya da bir şeyin üretimi ihtiyacını ortadan kaldıracak ve tümüyle bereketli ve yükseltilen yaşam çevreniz, mevcut katletme ve kirletme uygulamalarınızın ötesindeki bir düzeye ilerleyecektir.  Şimdiye kadar, toplumunuz potansiyel bir yıkımın eşiğinde bulundu: tarım ya da canlı hayvan üretiminde kötü bir hata, ya da enerji kaynaklarınızda kesinti çok büyük bir zorluk getirebilir. Bu şimdi değişecek. Gezegeninizin pahasına bir yaşam sürme artık gerekli olmayacak, çünkü Gaia’nın ekolojilerini sömürmeye bağımlılığınız sona erecek, böylece gerçek bolluk, kurtuluş ve özgürlüğü yaşamanıza imkan verilecek. Bu şimdi tasavvur edebileceğiniz yeni yaklaşımlara ve olasılıklara kapıyı açar. En sonunda, bilinçlilikte hızlı yükselişiniz çiçek açabilecek, çünkü Gaia’yı yanlış kullanma değil,  hizmet etme ihtiyacını hissetmeye başlayabileceksiniz. Ve bu yardımseverlik gezegeninize yaşayan her varlığa yayılacak. Öğretileri sürekli genişleyen bilinçliliğe ilerlemenizi sağlayacak olan Agarthalılar ve Yükselmiş Üstatlar sizin yanınızda olacak.
 
Şükranlar! Biz sizin Yükselmiş Üstatlarınızız! Bu gün pek çok iyi haberlerle geldik! Sizi sınırlarınızdan kurtaracak olan olaylar ortaya çıkmaya hazırdır ve kutlu müttefiklerimiz bir dizi süreci harekete geçirmeye hazırdırlar. Bunlardan ilki küremize bolluğu etericek olan paraların ortaya çıkışıdır. Dünyanın para biriminin büyük bir ayarlaması, çeşitli bolluk fonlarının dünya çapında dağıtımı başlamaya hazırdır. Birlikte, bu iki eylem dünyanızı uzun zamandır sindirmiş ve yıldırmış olan yasa dışı hükümetlerin önceki güçlü kontrolünü hızla ortadan kaldırmak için yasal operasyonu tamamlayacaktır.  Bu ustaca hareket kağıt paraya dayalı finansal sisteminizi destekleyen küresel borç köleliğinin yıkımı ile sonuçlanacaktır. Yeni sağlam para birimi, bolluğa dayalı sistem özgürlüğünüzü sağlayacak ve size kişisel kurtuluşunuzu garanti edecektir. Şimdi tam bilinçliliğe giden engebeli yok dah açık ve daha net bir yol olacaktır! Diyoruz ki, Halleluya!
 
Bu kutsanmış faaliyetin ilk telaşı Galaktik Federasyon ailemizin ve Agartha’nın kutsal iç bölgesinin resmi tanınmasını da kapsayan, keresel bir değişime katkımız için ortamı hazırlıyor. Aslında, İç Dünya binlerce yıldır bizim kutsal sığınağımız olmuştur. Şimdi, kendiniz için bu harika yerleri öğrencek ve göreceksiniz. Aynı zamanda, bu yerlerin tam bilinçli sakinlerinin kim olduklarını da öğreneceksiniz. Onların karanlığın araçları olduğu ya da hiç varolmadıkları size söylendi. Bu yalanlar realiteniz hakkındaki diğer aldatmacalarla birlikte açıklanacaklar. Size çok kutsal bir şekilde tutulan inançlarınızın yapısı hakkında bir dizi özel dersler veriyor olacağız ve sadece açık kulakla ve dinlemenizi ve açık gözle görmenizi rica ediyoruz. Karşınıza koyacağımız doğrular ve gerçekler bazılarınızı şok edebilir, ancak eğer onlara izin verirseniz, kendilerini anlatacaklar. Sizden kim olduğumuzu farketmenizi ve bu zamanda bu şeylerli size neden söylemekte olduğumuzu iyi düşünün.
 
Tam bilinçli olmak bildiğiniz ve hepsinden öte, size gerçek olarak öğretilen tüm inançları kapsayan aldatıcı alemin gitmesine izin vermenizi gerektirir.  Gerçek olarak iddia edilen şeyin çok dar bir görüşü hariç herşeyi reddetmeniz öğütlendir. Şimdi, özgür zihinler olmalısınız! Çocukluğunuzdan beri, sizi çeşitli şekillerde birbirinize düşman tutmak amacıyla yarı gerçekler ve korku ile örülmüş görüşlerle bunaltıldınız ve biz artık bu yabancılaştıran at gözlüklerini ortadan kaldırmak istiyoruz!  Sizi şaşırtabilen fikirleri ve ilkeleri size tanıtmak istiyoruz. Bunlar Yaşamın gerçek doğasını, Fiziksellikteki cennetin yollarını ve kökeninde bazı öğretileri diri tutmak için sizin aranızda olanlar hakkındaki gerçekleri açıklayacak. Buddha’yı tanımanız gerekiyor. Yeshua’yı tanımanız gerekiyor. Muhammed’i tanımanız gerekiyor. Ve başka birçoklarını da. Böyle bilgelikle karşı karşıya kaldığınızda siz gerçekten şükredeceksiniz ve tam bilinçliliğe hazır olacaksınız.
 
Bugün, ortaya çıkmaya hazır olan şey ve tarihinizin bir parçası olmak üzere olan bazı şeyler hakkında konuştuk. Hızla dönüşmekte olan bir dünyada yaşıyorsunuz. Herkes bunun arkasındaki enerjiyi hissetmektedir! Bazı şaşırtıcı olayların ortaya çıkmasına hazır olun! Bilin ki, Sevgili Bireyler, Tanrı’nın sonu gelmeyen bolluğu ve hesapsız kaynakları gerçekte sizindir! Öyle de olsun! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirius dilinde Bir Olun! Neşeli Olun!)
Çeviri: BDost - zamanyolculugu.blogspot.com

ch

Sheldan Nidle Free Webinar